Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, duminica seara, intr-o emisiune la B1 Tv, ca propunerea PNL pentru Primaria Bucurestiului, Cristian Busoi, nu are nicio sansa, in timp ce Nicusor Dan, un potential contracandidat al acestuia, ar putea castiga alegerile, daca va fi sprijinit de o "forta politica consistenta", potrivit Agerpres.

Traian BasescuFoto: Agerpres

"In ceea ce-l priveste pe Busoi, nu-i dau nicio sansa, oricate eforturi politice si nepolitice s-ar face pentru castigarea alegerile de catre Busoi. In ceea ce-l priveste pe Nicusor Dan, daca va avea o forta politica care sa-l sprijine, o forta consistenta, s-ar putea sa poata castiga, dar deocamdata e prematur", a declarat Basescu duminica la B1 TV.

Fostul sef al statului a amintit ca PNL are deja primar la Bucuresti: "Liberalii au acum primar. Nu stiu de ce Iohannis nu l-a luat pe primarul liberal in functie al Capitalei sa mearga cu el ca sa-i arate Bucurestiul, ca sunt convins ca nu-l cunoaste, e sibian, e cum eram eu in 1991, cand am venit de la Constanta, nu cunosteam Bucurestiul", a spus Traian Basescu.