Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la B1 Tv, ca a fost "manipulat" atunci cand a votat legea darii in plata in forma initiala si a adaugat ca PSD va sustine modificarea acestuia pentru ca beneficiari sa fie numai persoanele care si-au facut "o casa pentru a locui in ea".

Liviu DragneaFoto: psd.ro

"Eu am fost manipulat, la randul meu, cand am votat legea (n.r.- legea darii in plata) in forma initiala. Vazand si eu ca si alti cetateni reactiile pe marginea acelei legi, punctul nostru de vedere este foarte clar la partid, vom sustine legea intr-o forma care sa ii aiba ca obiectiv pe cei despre care noua ni s-a spus atunci cand s-a prezentat legea, si anume pe cei care si-au facut o casa ca persoana fizica, o casa pentru a locui in ea, nu pe cei care au facut constructii de locuinte ca o afacere sau dezvoltatori imobiliari", a spus Dragnea la B1 Tv, potrivit Agerpres.

Liderul social-democrat a adaugat ca proiectul de lege se poate modifica in acest sens, iar PSD va sustine acest lucru.

Proiectul legii darii in plata se afla la comisiile de specialitate de la Senat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut reexaminarea lui.