Politistul Marian Godina a declarat, marti seara, laDigi 24, ca nu si-a dorit ca seful IPJ Brasov sa isi incheie cariera in urma unui scandal. Seful IPJ Brasov si-a inaintat raportul de pensionare, dupa ce Marian Godina a dezvaluit, pe Facebook, ca a fost certat de sefii lui pentru ca a sanctionat un sofer care incalcase legea si care avea un oficial in masina.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt foarte sincer cand zic ca nu mi-a picat bine ca cariera unui om sa se incheie asa. Chiar nu mi-a picat bine. Si as fi vrut sa fie altfel, sa fi inteles de la inceput ca fac ceva util Politiei, ca aduc un plus imaginii institutiei", a declarat Marian Godina laDigi24.

Seful Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Brasov, chestorul Ioan Aron, si-a inaintat raportul de pensionare dupa ce a revenit din concediul de odihna in care plecase imediat dupa ce politistul Marian Godina a publicat mai multe postari la adresa lui, scrie Mediafax.

"La revenirea din concediul de odihna, chestorul de politie Ioan Aron, seful Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, si-a inaintat raportul de pensionare Inspectoratului General al Politiei Romane - decizie ce era anticipata de la inceputul anului. Cu aceasta ocazie, multumeste conducerii Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului General al Politiei Romane, institutiilor colaboratoare, colegilor politisti si, nu in ultimul rand, cetatenilor brasoveni pentru respectul si sprijinul constant si neconditionat de care s-a bucurat in cei 31 de ani de activitate profesionala", se arata intr-un comunicat de presa difuzat vineri de IPJ Brasov.

Sindicatul National a Agentilor de Politie (SNAP) i-a cerut, joi, in mod public sefului IPJ Brasov, chestorul Ioan Aron, sa isi dea demisia in urma cazului Marian Godina. De asemenea, sindicalistii au mai anuntat ca vor organiza un miting de protest, luni, de la ora 13.00, in fata sediului IPJ Brasov pentru a cere demiterea lui Aron si altor sefi din cadrul politiei brasovene.

Aron a devenit seful IPJ Brasov in 26 februarie 2013, Pana atunci ocupase functia de director general al Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne.