Procurorul sef al DIICOT Daniel Horodniceanu a declarat joi seara, in cadrul unei emisiuni a postului de televiziune Digi 24, ca sunt 40 de dosare de terorism si ca in cazul minorului din Craiova "este presupus si acum ca este radicalizat", potrivit Mediafax.

Daniel Horodniceanu, procurorul sef al DIICOT a declarat, joi, la o emisiune a postului de televiziune Digi 24, ca in acest moment DIICOT are "40 de dosare de terorism" la care "solutiile nu s-au confirmat"".

"Cel cu persoane de la Targul Secuiesc si cel din Craiova este presupus si acum ca este radicalizat. Aceste cazuri sunt in lucru, s-au facut progrese si cred ca vor merge catre instanta" a declarat Horodniceanu.

Totodata acesta a mai spus referitor la decizia Curtii Constitutionale a Romaniei ca " DIICOT lucra pana marti cu SRI si cu Directia de Operatiuni Speciale de la Inspectoratul General al Politiei Romane(IGPR), de marti lucram doar cu Directia de Operatiuni Speciale".

"E o sincopa, cateva zile vom lucra intarziat. speram ca in 10 zile sa intram intr-un flux normal. E important ca DIICOT sa aiba variantele unui propriu serviciu tehnic, DNA are mai multi politisti dedicati acum serviciului tehnic. Este important, iar acestea sunt scrise in proiectul de lege pe care DIICOT l-a inaintat Ministerului Justitiei. Sunt sigur ca Ministerul Justitiei a realizat urgenta intrarii in vigoare a acestui proiect de lege" a mai spus Horodniceanu.