Raed Arafat, secretar de stat in MAI, este invitat la aceasta ora in platoul Antenei 3 si vorbeste despre raportul privind tragedia de la Colectiv. Arafat sustine ca serviciul de urgenta a intervenit eficient la clubul Colectiv, cu peste 70 de ambulante, a intervenit rapid si numarul victimelor a fost limitat.

Totul la superlativ pentru Arafat, la Antena3Foto: Captura Antena 3

Arafat a comparat tragedia din Colectiv cu cea din clubul "Station" din 2003, in Rhode Island, SUA, cand au murit peste 100 de oameni si peste 200 au fost raniti, apreciind ca la Bucuresti s-a intervenit mai eficient,

Mihai Gadea a dat citirii mai multor scrisori si mesaje de sustinere pentru Arafat a unor personalitati medicale din Marea Britanie si din strainatate. Raed Arafa a continuat la randul sau sa spuna ce aprecieri a avut din strainate si a acuzat chiar anumiti jurnalisti "care nu au pus intrebarile corect jurnalistice" si au trunchiar raspunsurile unor medici din strainatate.

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului de Interne, secretarul de stat Raed Arafat, a declarat ca nota de apreciere a oamenilor care au fost pe teren la tragedia din club Colectiv a fost peste 9. "A fost o nota acceptabila pentru cei care au lucrat acolo si care puteau sa critice si sa spuna ca nu a avut asta si asta si nu li s-a dat posibilitatea sa salveze o viata. Aceasta este nota pe care si-au dat-o ei, nu au dat-o doctorului Arafat, nu au dat-o departamentului, au dat-o lor in timpul interventiei, intr-un mod neutru si anonim", a spus Raed Arafat, luni seara, la "Sinteza Zilei".