Realizatorul tv Radu Banciu a declarat, in emisiunea pamflet pe care o realizeaza la B1 TV, ca "este scarbit' de faptul ca in topul preferintelor electoratului se afla in continuare primarii condamnati sau cercetati penal pentru fapte de coruptie. "Daca nu a avut nimeni curajul sa va spuna in fata pana acum, iata ca noi va spunem, suntem o tara cu oameni needucati, cu oameni analfabeti. Nu te poti duce sa-i votezi tot pe coruptii astia" si apoi sa te plangi ca esti furat, a declarat jurnalistul.

Banciu nu l-a trecut cu vederea nici pe presedintele Klaus Iohannis pe care-l critica pentru prestatia in functia de sf al statului si pe care-l considera o dezamagire "de care ne-am convins cu totii acum cine e".

"Iohannis e un mitic, un smecheras de Sibiu. Lumea s-a prins ca o fi el neamt si ca vorbeste mai incet, dar au vazut ca in rest "e ca noi". De ce credeti ca l-au pus liberalii pe lista pe unul caruia nu stiau nici sa-i pronunte si nici sa-i scrie numele?! De asta a fost pus, pentru ca era exact omul de care aveau nevoie si nu era omul care sa schimbe Romania", si-a continuata cesta atacul in emisiunea de la B1 TV..