Presedintele PMP Traian Basescu a declarat joi seara, la B1 TV, ca isi va petrece prima seara cu fratele sau, Mircea, imediat dupa ce acesta va fi eliberat din inchisoare, si a adaugat sarcastic ca se bucura de faptul ca nu i-a fost confiscata casa, sa ramana la batranete fara locuinta, relateaza News.ro.

Traian Basescu a marturist ca isi va petrece prima seara cu fratele sau, Mircea, dupa ce acesta va fi eliberat din inchisoare.

Presedintele PMP a tinut sa precizeze ca nu a inteles unde s-au dat cei 250.00 de euro fratelui sau, care a sustinut ca nu i-a luat.

"Macar sa-l vad acasa. Slava Domnului ca Curtea de Apel nu a mers si la confiscarea casei, sa il lase la batranete fara casa, in conditiile in care nu a luat bani", a mai spus Basescu.

Mircea Basescu poate fi eliberat conditionat din inchisoare dupa ce Judecatoria Medgidia a admis, joi dupa-amiaza, solicitarea acestuia, insa decizia nu este definitiva.

Basescu a fost condamnat in luna iunie la patru patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, in dosarul in care a fost judecat pentru ca ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe langa magistrati pentru solutionarea unui proces care il viza pe Sandu Anghel.