Fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii, Stefan Lungu, a dezvaluit in emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3, ca a primit de la fosta sefa PMP un biletel care continea intrebarile ce urmau a-i fi adresate la audierea de la DNA, in dosarul "Gala Bute", in contextul noilor afirmatii facute de Udrea cu privire la notele informative ale SRI.

"Nu am vrut sa vorbesc pana in ziua de astazi despre asta dintr-un singur motiv. Consider ca bunul simt imi impune sa stau acasa si sa las justitia sa-si faca treaba. Am crezut din prima secunda a noii mele vieti ca e onest sa le spun procurorilor ce stiu. (...) Nu m-a interesat soarta altui om. Insa in momentele in care informatiile sunt eronate, mincinoase, iar realitatea este diferita, am simtit nevoia sa strig", a spus Stefan Lungu, la Antena 3.

In 2011 Elena Udrea l-ar fi primit in audienta la minister

"Acolo am primit un biletel cu ceea ce urma sa fiu intrebat la DNA, biletel primit de la doamna Udrea", a dezvaluit fostul consilier.

"Si acestea au fost intrebarile de la DNA?", a intervenit Razvan Dumitrescu.

"Da, poate nu cu aceleasi cuvinte, dar acestea au fost ideile", a spus Stefan Lungu.

UPDATE Reactie Elena Udrea pentru Gazeta Sporturilor si Tolo.ro:

  • Categoric nu e nimic adevarat! Lungu a venit la mine in toamna lui 2011, parca in septembrie, la cinema Scala, cind eram la o actiune a tineretului PD-L. Era speriat si mi-a spus ca este investigat intr-un dosar la DNA Alba-Iulia. Nu retin sa-i fi recomandat un avocat, dar, daca am facut, a fost Dan Apostol, singurul pe care-l cunosteam.
  • Eu am inteles ca era suspect. Dar nu asta e important. Important e ca eu nu i-am dat niciodata ceea ce pretinde el! Dovada ca eu am cerut acum in instanta dosarul acela ca sa vada judecatorii din Gala Bute ce relatii erau intre acesti oameni. Si nu inteleg de ce minte Lungu pentru ca el oricum a recunoscut in dosarul Gala Bute ca a luat bani de la Gardean! Voi face un drept la replica extins si il voi difuza.