Pole fitness: sport si explorarea feminitatii. Pole fitness, o combinatie intre aerobic, yoga si pilates, iti pune in miscare toate grupele de muschi. Nu doar ca o sa arati si o sa te simti mai bine, dar este o modalitate distractiva de a-ti explora feminitatea si a-ti depasi limitele. Pole fitness reprezinta alternativa distractiva de a arde calorii intr-un timp cat mai scurt, iar datorita competitiilor organizate la nivel mondial popularitatea acestui sport creste din ce in ce mai mult si este practicat chiar la nivel de performanta. Mai mult, anul acesta, pe 16 septembrie, Romania a gazduit Campionatul Mondial de Pole Dance si Fitness, scrie revista Psychologies.ro.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Metode de contraceptie. Eficienta si reactii adverse. Aceasta este o tableta care contine atat estrogen, cat si progesteron, hormoni asemanatori celor produsi de organismul femeii, care blocheaza eliberarea lunara a ovulului si patrunderea spermatozoizilor in uter. O folie de anticonceptionale are 21 sau 28 de pastile, cate una pentru fiecare zi, care ar trebui luate la aceeasi ora. "Aceasta metoda este una dintre cele mai eficiente, avand o rata de esec de 1%, daca sunt utilizate corect. Unele studii releva faptul ca pilulele contraceptive protejeaza impotriva cancerului de ovare sau de uter, tumorilor necanceroase de san si chisturilor ovariene. Atentie insa, nu elimina riscul contractarii bolilor cu transmitere sexuala", potrivit Libertatea.ro.

Dieta calugarilor de pe Muntele Athos. De kilograme in plus nici nu poate fi vorba, chiar daca nu se tine cont de numarul caloriilor, iar mesele nu sunt sarace. Legumele, fructele, nucile, cerealele si uleiul de masline sunt principalele alimente din meniul acestui regim incredibil. Iata cum poti sa slabesti cu dieta calugarilor de pe Muntele Athos si care sunt principiile ei de baza! Planul dietei cuprinde trei zile de post, trei zile de moderatie si una de dezlegare, cea in care poti sa mananci si sa bei tot ce iti doresti. In zilele de post Poti sa fixezi aceste zile luni, miercuri si vineri. Ar trebui sa adopti o dieta fara grasimi, de tip vegan. Nu ai voie sa consumi: produse lactate, carne, oua, dulciuri, alcool, ulei, maioneza si alte tipuri de sos cu continut de grasime. Ai voie sa consumi cu moderatie: cartofi, paste, cereale (orez, cuscus, ovaz, quinoa, orz), paine, suc de fructe, potrivit divahair.ro.

Cate ore trebuie sa dormi pe noapte, in functie de varsta. Daca nu dormi suficiente ore pe noapte, te expui la riscuri precum: cresterea in greutate, senzatia permanenta de oboseala, aparitia bolilor cardiovasculare si a diabetului de tip doi. Pentru a avea un somn cat mai odihnitor, specialistii ne recomanda sa facem sport zilnic, sa nu ne uitam la televizor cu o ora inainte de culcare, sa evitam alcoolul (desi vei adormi mai usor, calitatea somnului nu va fi la fel de buna), sa ne facem un set de tabieturi inainte de culcare pe care sa le repetam mereu si sa respectam orarul stabilit, scrie Unica.ro.

Sase dureri care pot anunta cancerul. Durerile asociate cu dezvoltarea tumorilor canceroase pot sa apara in zona afectata sau sa radieze in alte parti ale corpului, explica medicul Mehmet Oz. De asemenea, aceasta poate sa apara pe masura ce tumora se dezvolta sau dupa ce ai terminat un tratament, iar intensitatea durerilor este data si de localizarea tumoriii. Dr. Oz ofera un exemplu in acest sens: o tumora localizata la creier va transmite semnale mai repede decat una care se dezvolta la nivelul abdomenului, deoarece aceasta din urma are mai mult spatiu pentru a se creste in dimensiuni, scrie doctorulzilei.ro.