Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, la Realitatea Tv, ca in 26 de ani s-a furat peste tot, el afirmand ca "in Romania s-au risipit miliarde peste miliarde de euro, din hotie, prostie, lipsa de strategie si coerenta, si dorinta de a guverna pentru maine" si a adaugat ca guvernarea Nastase a fost prima cu niste obiective pe termen mediu, pe care le-ar fi dus la sfarsit daca ramanea la putere.

Liviu DragneaFoto: HotNews / DP

"In 26 de ani, s-a furat peste tot. Nu am reusit sa facem o autostrada de la un capat al tarii la altul, din mai multe motive. In primul rand, s-au furat multi banii", a spus Dragnea, citat de News.ro.

El a adaugat ca problema este ca "s-au risipit miliarde de euro".

"A fost o incercare buna in perioada 2000-2004, in guvernarea Nastase, care a fost primul guvern cu niste obiective pe termen mediu. Daca ar fi ramas la guvernare, ar fi fost puse in practica", a sustinut liderul PSD.

Dragnea a mai spus ca alte motive au fost incompetenta, frica si lipsa de randuiala in ceea ce inseamna organizarea bugetului: "In Romania s-au risipit banii, s-au risipit miliarde peste miliarde de euro, din hotie, prostie, lipsa de strategie si coerenta, si dorinta de a guverna pentru maine."