Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Romania TV, ca, daca a fost sunata Sevil Shhaideh de seful statului, a fost o discutie intre cei doi iar el nu o sa o intrebe ce au vorbit, pentru ca a fost o discutie privata, informeaza Agerpres.

Sevil ShhaidehFoto: Agerpres

"Daca a fost sunata (Sevil Shhaideh - n.r.) de presedintele Klaus Iohannis a fost o discutie intre ei doi si eu, chiar daca a fost sunata, nu o sa o intreb ce au discutat, pentru ca mi se pare corect ca o discutie privata sa ramana o discutie privata", a spus Dragnea, la Romania TV, intrebat daca a vorbit cu Shhaideh si daca aceasta i-a spus ca a fost sunata de seful statului.

Dragnea a adaugat ca pentru Sevil Shhaideh fostul premier Victor Ponta a cerut aviz de la SRI atunci cand a fost numita secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii, dar si ministru, iar raspunsul a fost favorabil in ambele situatii.

Liderul PSD a spus ca incepe sa creada ca prezenta de joi a presedintelui PMP, Traian Basescu, la Palatul Cotroceni, a schimbat ceva in atitudinea lui Klaus Iohannis iar acesta a amanat desemnarea premierului.

"Nu cred ca Traian Basescu in viata lui a facut vreodata bine, dar rau poate face. Imi pare rau ca presedintele Romaniei s-a lasat influentat de Traian Basescu, daca este corect rationamentul meu. (...) Sper ca aceasta amanare nu este un refuz. Este intr-adevar greu de explicat, au aparut tot felul de zvonuri in ultimele ore, dar astept sa mai treaca o zi, doua, poate aflam mai multe informatii, poate reusim sa ne dam seama exact ce sta in spatele acestei amanari. Recunosc ca nu ma asteptam", a incheiat Dragnea.