Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a afirmat joi seara, la Antena3, ca exista anumite persoane care "incearca prin tot felul de mijloace sa intoarca istoria" si a adaugat ca a primit amenintari.

"Da, am primit multe mesaje, prin tot felul de interpusi, ca o sa fiu bagat in puscarie, ca o sa fiu arestat. Stiti ca eu am anuntat demult, atunci cand s-a adoptat acea lege - cu care nu sunt de acord - cu indemnizatiile pentru parlamentari, ca-mi voi depune demisia din Parlament, cu o zi-doua inainte, ca sa nu beneficiez de acea indemnizatie. 'Cand o sa ramai fara imunitate, o sa te arestam' (...) - am primit si altfel de amenintari. Nu ma sperie lucrurile acestea, nu m-au speriat niciodata, eu nu cedez la santaj. Sunt niste oameni care incearca prin tot felul de mijloace sa intoarca istoria. Nu mai merge. Ei nu au inteles ca acum, la 11 decembrie, romanii au rupt niste ate, au rupt o pojghita. Cine nu intelege ca atunci cand porneste un val in societatea romaneasca el nu poate fi oprit de pixul nimanui, chiar daca este pixul prezidential, va fi maturat de acest val si aruncat in istorie", a declarat Dragnea la Antena 3, citeaza Agerpres.

Presedintele PSD a subliniat ca nu se lasa intimidat si ca nu va da inapoi. "Eu merg pana la capat. Ceea ce eu am spus in aceasta campanie electorala si, spre marea mea satisfactie si multumire a fost acceptat de catre romani, ma face sa continui acest sir de actiuni si piedici si sa nu dau inapoi pentru ca am de partea mea Parlamentul, Constitutia, am de partea mea un vot popular foarte mare si am de partea mea, se pare, o incredere de care ma bucur. Toate astea ma fac sa nu dau inapoi si sunt absolut convins ca in final nu voi castiga eu, ci Romania sansa de a deveni altceva", a spus el.