Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, la Antena 3, cu referire la Răzvan Alexandru Cuc, ministrul Transporturilor din Guvernul Grindeanu, ca "Veti vedea ca este un ministru foarte bun. L-am certat si eu (dupa declaratia ministrului ca nu promite niciun kilometru de autostrada - n.red.) A spus: "

HotNews.roFoto: Hotnews

Ministrul Transporturilor a declarat, la inceputul mandatului, că nu dorește să dea niciun termen pentru realizarea proiectelor actuale de autostrăzi și nu vrea să promită finalizarea niciunui kilometru de autostradă.

"Avem un program de guvernare, etapizat, care va fi pus în aplicare, și rutier, și feroviar, și naval, și de aviație. Nu vreau să mă grăbesc să dau un termen acum, pentru că trebuie revizuită și legislația în domeniul achizițiilor publice privind infrastructurile mari. Trebuie schimbat pentru că sunt proceduri foarte grele și sunt multe lucruri care trebuie modificate în legislație", a spus Cuc.

Întrebat de reporteri câți kilometri de autostradă promite, el a răspuns: "Nu promit niciun kilometru de autostradă. Sunt loturile avansate, le cunoașteți, și Sebeș - Turda și Lugoj - Deva sunt loturi avansate și lucrăm".