Pura Vida, unul dintre locurile-simbol din Vama Veche, a fost desfiintat de fostul primar social-democrat Valentin Vladescu, proprietarul spatiului de langa plaja. Barul-terasa si hostelul ii apartin lui Tudor Maxim, patronul hostelurilor care a oferit cazare gratuita la Bucuresti celor care au venit din provincie la protestele din Piata Victoriei, dezvaluie Adevarul.

HotNews.roFoto: Hotnews

Contract valabil pana in 2019

Tudor Maxim este revoltat si hotarat sa faca plangere penala, spunand ca are contracte in regula pe cladire si pe teren, denuntand si lipsa de reactie a Politiei din Vama Veche.

Valentin Vladescu sustine insa ca este vorba doar de un itigiu comercial intre doua persoane, ca i-a facut lui Tudor lui Maxim plangere penala la Politia Mangalia fiindca nu ar fi platit doua facturi de lumina si de apa, iar contractul ar fi expirat la 31 august 2016. ( integral pe Adevarul).

Sicanele puterii dupa protestele ample din tara

Pura Vida

Pura Vida

Foto: facebook

Ploiesteanul care a oferit bannere gratuite protestatarilor a fost "calcat" de politie

O ancheta a Politiei l-a vizat pe un ploiestean, Horia Georgescu, care a anuntat ca va oferi bannere gratuit protestatarilor prin firma sa de profil. Sub pretext ca vor sa ancheteze presupuse incalcari ale legislatiei muncii, anchetatorii au fost interesati de persoanele care au cerut bannere gratuit, de numarul bannerelor printate, dar si de valoarea materialelor din care se fac bannerele.

Anuntul pe Facebook a fost postat de Horia Georgescu joi, 2 februarie 2017, in jurul orelor 22.00. A doua zi, in jurul orelor 18.00, doi politisti de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice s-au deplasat la firma ploiesteanului sub pretextul ca au primit o sesizare potrivit careia la acea firma se lucreaza peste program. In realitate insa, politistii anchetatori au pus intrebari legate de acele bannere oferite gratuit protestatarilor si au intocmit un proces verbal in acest sens.

Proprietarul apartamentului de unde au fost proiectate mesaje laser in Piata Victoriei

Proprietarul apartamentului din zona Piata-Victoriei Buzesti, de la fereastra caruia au fost proiectate mesaje laser in ultimele seri de protest, a fost invitat pe 8 februarie la sectia de politie locala, potrivit unei postari publicate de acesta pe Facebook.

Surse din politie au precizat pentru HotNews.ro ca invitatia la sectie vine ca urmare a unei plangeri depuse si ca agentii din teren urmeaza doar procedura. Planegerea ar fi fost depusa de un alt locatar din zona, nemultumit ca lumina reflectata de pe turnul BRD il deranjeaza noaptea. Aceleasi surse sustin ca invitatia la sectie nu are in vedere vreo sanctionare a proprietarului vizat.

Tinerii PSD-isti, acuzati ca au dat recenzii negative pe Tripadvisor unui restaurant care a oferit gratuit ceai si sendvisuri demonstrantilor

Zeci de tineri PSD-isti sunt acuzati ca au dat recenzii negative pe Facebook si Tripadvisor unui restaurant din oras care oferise gratuit sendvisuri, apa si cafea demonstrantilor anti-guvernamentali, scrie Digi 24. Actiunea a fost recunoscuta si de sefii filialei locale PSD.

"Am constatat ca de fapt sunt membri TSD si PSD care au vrut sa se razbune pentru ca am, nici macar nu am sprijinit manifestatiile, ci efectiv am oferit ceai si cafea ca sa nu inghete de frig oamenii. Ne-au dat review-uri negative oameni care nu au nicio treaba cu restaurantul, oameni din Iasi, oameni din Botosani, oameni din Constanta", spunea Victor Pop, managerul restaurantului.

Acuzatiile sunt sprijinite de capturi ale discutiilor care au avut loc pe grupul de WhatsApp care apartine studentilor social-democrati din Timisoara.