Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, sambata, la RTV, ca Victor Ponta ar trebui sa isi exprime nemultumirile in interiorul partidului deoarece "reputatia unei familii consta in faptul ca nu isi spala rufele in public", scrie News.ro.

Invitata sa comenteze criticile pe care Victor Ponta i le-a adus in ultima vreme presedintelui PSD, Liviu Dragnea, Gabriela Firea a spus: "Mi-as dori sa depaseasca aceasta perioada in care pare suparat pe unii dintre noi (...) sa fie cel pe care il cunoastem noi, un om constructiv, un om de echipa, un om solidar care stie sa se lase pe sine pentru echipa si familia din care face parte".

Firea a spus ca, indiferent de supararile pe care le-ar avea Ponta, acesta ar trebuie sa le exprime in interiorul PSD pentru "a nu da munitie" adversarilor partidului.

"Oricare dintre noi are anumite suparari la un moment dat, dar cred ca este bine, asa cum spune romanul, rufele sa ne li spalam in familie, nu in public. Reputatia unei familii consta in faptul ca nu-si spala rufele in public. Asa este si in cazul unui partid", a conchis Firea.

Victor Ponta a afirmat, miercuri, ca nu-l mai sustine pe Liviu Dragnea din cauza modului in care acesta conduce partidul. "Nu inteleg de ce continua atacul asupra mea, de ce este asa suparat ca, de fapt, noi ne-am inteles: eu sustin Guvernul, sustin PSD, nu-l sustin pe domnul Dragnea. Asta-i viata!", a declarat Victor Ponta, adaugand ca nu poate fi de acord cu "stilul de conducere monarhica" pe care l-ar promova Liviu Dragnea la conducerea PSD.