Antena 3 dezbate in aceasta seara subiectul alegerilor prezidentiale din 2009 si o posibila frauda. "Dezvaluiri incredibile" cu "ofiteri acoperiti, conspiratii Kovesi-Maior-Coldea-Andronic", "intalniri de taina la Oprea acasa" cu cei amintiti.

Gadea devine brusc foarte emotionat si anunta ca Oprea vrea sa intervina prin telefon si sa lamureasca situatia. "Doamnelor si domnilor...este o seara foarte importanta...dl Oprea a anuntat ca vrea sa intervina, sa se aperre si sa-si spuna si parerea sa".

Oprea intervine, dar spune ca e vorba de o simpla masa intre prieteni, ca a sarbatorit si ii tranteste telefonul in nas lui Gadea pe care il si urecheaza usor ca il "ia durerea de cap" cand il aude ca discuta "numai de ofiteri acoperiti de rang superior".

Gadea ramane perplex, liniste deplina in studio. Situatia este salvata...sau pare... Oprea suna din nou, refuza sa spuna daca a fost si Kovesi cu Coldea la acea "masa de sarbatoare", dar promite ca vine marti la emisiune pentru "a explica tot adevarul fiindca situatia e putin mai complexa si nu se poate explica prin telefon.