Generalul Gabriel Oprea a intervenit telefonic, miercuri seara, la "Sinteza zilei" de pe Antena 3, unde a raspuns intrebarilor legate de cina din seara alegerilor (6 decembrie) care a avut loc la el acasa, unde Antena 3 sustine ca au participat Maior, Kovesi si Coldea si ca s-a pus la cale fraudarea alegerilor. Oprea a reluat afirmatiile facute in alta emisiune sustinand ca a fost doar o masa oferita in cinstea lui Ontanu si unde i-a invitat pe George Maior, Anghel Iordanescu si Dan Andronic, "toti prieteni buni cu mine".

Oprea, Andronic si 'cina cea de taina'Foto: captura Antena 3

La insistentele moderatorului daca Kovesi Coldeau au fost la acea cina sau da i-a invitat, Oprea a evitat un raspuns direct sustinand ca el nu i-a invitat la acea cina pe cei doi, dar nici nu a infirmat categoric ca cei doi nu s0-au aflat acolo in acea seara.

Dan Andronic, prin telefon:

  • "Eu nu am spus nimic de fraudarea alegerilor si nu am adus astfel de acuzatii... Am descris aceasta intalnire abia dupa doua luni deoarece am suferit niste lamuriri... Nu e ciudat ca a fost ziua lui Ontanu, dar altcineva facea invitatiile?!"
  • Kovesi m-a intrebat ce facem cu 'astia de la Realitatea tv'.