Fostul premier Victor Ponta afirma ca nu a discutat despre Liviu Dragnea la DNA, unde a fost audiat luni, iar daca presedintele PSD crede acest lucru atunci inseamna ca este "paranoic", la fel ca atunci cand spune ca nu stie nimic despre firma TelDrum.

Victor PontaFoto: Captura TVR

"E paranoic daca crede chestia asta (ca ii vrea raul Ponta ... n.r.), are si niste apucaturi paranoice - odata e trist, odata e luptator, odata e pisicos. Totdeauna spune invers. Cum sa spui ca: am fost in America si nu stiam ce e cu Ordonanta 13. Pe bune? Iti bati joc de noi? Cum poti sa spui: nu stiu de TelDrum. Hai mai Liviu, esti serios? Zii si tu ca nu e al tau TelDrum, dar sa zici ca nu-i cunosti? Mie mi se pare chiar o chestie paranoica la un moment dat sa contesti niste lucruri care..., adica minciuna isi are loc in politica, dar cu un sens, cu un scop. Sau sa spui ca Serban Nicolae vrea sa schimbe legile justitiei, iese Dragnea si zice: nu, nu sunt de acord. Vine Tariceanu si zice: ar trebui sa plece Kovesi, vine Dragnea si zice: n-ar trebui sa plece, dar el ar vrea sa plece. Nu se poate, una spui, alta gandesti si alta faci", a declarat deputatul independent Victor Ponta luni seara la TVR1.

"Am semnat ca (lacul Belina) o sa mearga la Consiliul Judetean, habar nu aveam ca o sa mearga la TelDrum. (...) In 2017, atunci am aflat ca a fost trecut la o firma de la Consiliul Judetean. Cat am fost prim-ministru am avut o conditie care trebuia sa fie respectata, ca nu trece niciodata de la stat la privat", a afirmat Victor Ponta.