Cristian Brancu si-a propus in cadrul emisiunii "Agentul VIP" (Antena 2) sa faca un top al misoginilor din Romania. Invitata sa comenteze si sa completeze acest top nu putea fi alta decat...Elena Carstea. Astfel am putut afla ca Madalin Voicu e misogin fiindca asa e la tigani, iar Traian Basescu e si el misogin, atat pendru "pasarica" si "tiganca imputita", dar mai ales pentru ca nu o numeste pe Norica Nicolai la Justitie.

TOP 10 misogini romani cu comentariile Elenei Carstea:

10. Mircea Dinescu - este vazut de Elena Carstea ca un om ce cauta mereu senzationalul si, poet fiind, foloseste foarte mult metafora.

9. Mihai Dobrovolschi - incriminat pentru declaratia ca "nu poti iubi femeia daca nu esti un pic misogin"

8. Madalin Voicu - pentru declaratia "Raul in Romania a venit de la niste femei care au infectat mintea barbatilor"

Elena Carstea: "Stiti cum e la tigani, femeia trebuie sa taca in fata barbatului, sa mearga la un metru in spate...e o chestie de educatie, de obisnuinta...barbatul e miezu' ''

7. Mircea Geoana -a jignit prea multe femei din politica

6. Gheorghe Hagi - fiindca a trimis o ziarista la cratita

5, Stefan Banica jr. - a criticat o cantareata despre care a zis ca are creierul mic.

Elena Carstea: "Il stiu de pe vremea cand era combinat cu Nadia Comaneci si venea la mine in casa. Eu il iubesc foarte mult, dar cred ca e genul macho care are nevoie de treaba asta, de a pune lucrurile la punct."

4. Traian Basescu-pentru "tiganca imputzita" si "pasarica".

Elena Carstea: "Gestul lui Traian Basescu de a nu o numi pe Norica Nicolai la Justitie este un gest misogin. Intamplarea face sa o cunosc pe doamna Norica Nicolai si pot spune ca ar fi un foarte bun ministru al Justitiei. E o persoana foarte corecta, exagerat de corecta...si poate tocmai asta deranjeaza.... Presedintele ar face bine sa-si ia un consilier pentru probleme de protocol, caci nu poti face astfel de declaratii..."

3. Victor Becali - pentru vorbele urate adresate impresarului de fotbal Ana Maria Prodan

2. Ludovic Orban - pentru declaratiile facute despre femeile din politica "ce ajung pe functii doar fiindca trec prin patul sefilor de partid"

1. Calin Popescu Tariceanu - fiindca "a avut mai multe neveste" si are o atitudine in general cam dispretuitoare la adresa femeilor