Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Romania TV, ca "sunt unii care confunda parteneriatele cu slugarnicia" si ca Romania "trebuie sa ramana a noastra".

Liviu DragneaFoto: Agerpres

"Eu cred ca, daca poti, daca ai parghii, daca cei care voteaza ti-au dat posibilitatea sa poti sa faci ceva pentru tara, e bine sa faci ceva care sa ramana, indiferent de consecinte, de consecinte personale. Am vorbit de suveranitate pentru ca mi se pare ceva foarte sfant. Sunt, din pacate, unii care confunda parteneriatele cu slugarnicia. Este important pentru romani, pentru fiecare roman, sa nu uitam ca avem o obligatie pentru inaintasii nostri, avem o obligatie pentru copiii nostri, ca aceasta tara sa fie mandra, sa fie dezvoltata, romanii sa traiasca mai bine si sa fim suverani. Sa nu uitam, totusi, ca Romania este a noastra si trebuie sa ramana a noastra", a spus Dragnea la Romania TV, conform Agerpres.

Declaratia a fost facuta dupa un eveniment organizat la Primaria Capitalei, unde trei militari romani, raniti in Irak si Afganistan, au primit titlul de cetatean de onoare al orasului.