Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Antena 3, ca au fost situatii cand si-a iubit aproapele mai mult decat pe sine si ca el nu poate sa urasca, relateaza Agerpres.

Liviu DragneaFoto: Captura Antena 3

Intrebat daca este un om credincios, Dragnea a spus: "Da".

El a adaugat ca se considera un om de buna credinta si isi iubeste aproapele.

"Asta pot sa o spun cu certitudine si au fost situatii cand mi-am iubit aproapele mai mult decat pe mine, adica am facut bine chiar daca mie mi-a cauzat, sau poate daca nu faceam binele ala imi era mie mai bine. Nu vreau sa dezvolt asta, dar am ajutat si o sa ajut in continuare cat pot. In ceea ce priveste iertatul, ca de obicei ma duceti in zone de genul asta in care nu vreau sa intru, eu nu pot sa urasc. Multi imi spun ca asta este un defect. Eu nu cred ca e un defect, cel putin nu ma macina asta si de iertat nu pot sa tin foarte mult suparare. Am avut situatii in viata, multe, in care am avut divergente cu tot felul de oameni, mai mici sau mai mari, si, teoretic, eram certati si dupa doua-trei saptamani uitasem si m-am comportat ca si cum nu s-a intamplat nimic, spre mirarea celorlalti", a declarat Dragnea la Antena 3.

Liderul social-democratilor a sustinut ca a iertat multi oameni care i-au facut foarte mult rau lui si familiei sale.

"Practic, nu eu trebuie sa ii pedepsesc. Iertarea suprema o da Dumnezeu. Nu dau nici eu, nici altcineva, asta nu inseamna ca nu o sa mai fie oameni care sa imi doreasca sau sa imi faca rau", a afirmat Liviu Dragnea.

Dragnea, intrebat daca 2018 va aduce o nunta pentru el: E posibil

Intrebat in interviul difuzat miercuri la Antena 3 daca pentru Liviu Dragnea anul 2018 ar putea aduce o nunta, liderul PSD a raspuns: "E posibil", relateaza Agerpres.

Presedintele PSD nu a dat alte detalii.

Liderul PSD a mai fost intrebat care este cea mai mare ingrijorare in ceea ce priveste anul 2018 legat de situatia sa personala.

"Nu vreau sa intru in 2018 cu ingrijorari. Eu, in general, sunt un om pozitiv, chiar si in momentele foarte foarte grele. As fi ingrijorat, mi-ar pare foarte rau daca as avea semne ca anul viitor nu putem sa punem in practica programul de guvernare. Este un proiect la care tin foarte mult, m-am atasat sufleteste de acest program care cred ca schimba Romania si nu numai programul de guvernare economic si social, ci si ceea ce vrem sa facem in Parlament. Daca si ceea ce ne-am propus anul viitor vom duce la indeplinire va fi pentru mine o mare satisfactie ca nu am trecut degeaba prin acesti ani dupa ce am castigat alegerile. In plan personal, de unde sa stiu eu (...) ce mai au de gand astia? Mai inventeaza un dosar, doua, trei, zece...", a spus Liviu Dragnea.

El a mai spus ca nu exista probleme majore in functionarea PSD, care este un partid stabil.

"Momente importante in Parlament au aratat ca nu exista chestiuni majore in functionarea grupurilor parlamentare. In partid infiltrarile exista, incercarile de manipulare au existat si vor exista in continuare, dar partidul in continuare este stabil", a adaugat Dragnea.

In opinia lui Dragnea, anul 2018 va fi "anul adevarului economic si social", mentionand ca incet, incet cetatenii si firmele vor incepe sa simta in mod efectiv efectele.

"Si acum le simt, a fost un an bun din punct de vedere economic si social, dar cu foarte mult zgomot si foarte zbuciumat. Vom vedea daca va fi mai linistit (anul 2018, n.r.). Eu nu cred. Eu cred ca vor continua toate aceste atacuri, dar programul va continua si masurile vor fi implementate si se vor simti. Romanii au inceput sa aiba mai multi bani in buzunare, puterea de cumparare a crescut si la pensionari si la cei care muncesc si va creste in continuare in 2018. Firmele vor avea un mediu economic si fiscal si mai bun, investitiile vor creste", a sustinut Dragnea.