Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, a facut un tur de forta, luni seara, fiind invitata atat la "Stirea zilei" (Antena 3 ) cat si in cadrul emisiunii "Talk Soc" (National TV). Daca in prima emisiune i-a transmis presedintelui Basescu ca unii au murit din cauza ambitiei, la Talk Soc, Nicolai a declarat ca nu renunta la sefia Justitiei chiar daca sunt unii colegi care au inceput sa dea inapoi amintindu-si ca pot oricand sa apara anumite biletele.

Daca moderatorii emisiunilor amintite s-au straduit "sa-i ridice mingea la fileu" Noricai Nicolai, Radu Moraru a "reincalzit" in emisiunea "Nasul" (B1TV ) subiectul "nepoata" incercand sa demonstreze ca votul ilegal din Parlament al acesteia ii descalifica pe Norica Nicolai si Teodor Melescanu pentru pozitia de ministru al Justitiei.

"Se cauta convorbirile mele cu Patriciu"

Norica Nicolai a declarat la Talk Soc, referindu-se la atitudinea lui Traian Basescu fata de propunerea numirii sale in fruntea Justitiei, ca este imoral sa vii in Parlament si sa condamni comunismul pentru ca apoi sa faci referire la dosarul de cadre intocmit de Securitate.

Nicolai sustine ca stie din surse sigure ca se incearca obtinerea (de la DNA, SRI etc.) convorbirilor sale cu Dinu Patriciu. "Dar eu stiu ca ca Dinu Patriciu a castigat in instanta dovedind ca interceptarile erau facute ilegal", a declarat vicepresedinta PNL care a mai spuns ca "ceea ce functioneaza in PNL, si e fantastic, e ca ai o libertate fabuloasa de a spune ceea ce doresti".

Recurs la istorie

Vicepresedintele PNL a reluat si la N24 discursul tinut in aceeeasi seara la Stirea zilei (Antena 3) spunand ca situatia actuala seamana foarte bine cu inlaturarea ui Alexandru Ioan Cuza "cand guvernul nu era lasat sa lucreze, cand erau prea multe certuri si interese". Nicolai a continuat incursiunea prin istorie incercand sa ne dovedeasca ca repetam greselile trecutului.

Tot la emisiunea "Stirea zilei" Nicolai i-a transmis presedintelui Traian Basescu ca fiecare ar trebui sa-si vada de mandatul sau si ca au fost unii ce au murit din cauza ambitiei.

Nepoata la "Nasul"

Radu Moraru a reluat in cadrul emisiunii "Nasul" cazul nepoatei Noricai Nicolai care s-a jucat in Parlament la butoanele aparatului de votat.

"De ce Fat-Frumos-Melescanu, a luat-o de dupa umeri pe nepoata Zana si a salvat-o pe o usa secreta spre invidia lui Vacaroiu?", s-a umplut de manie moderatorul care s-a straduit sa faca tot felul de conexiuni intre asa-zisa nepoata a Noricai Nicolai, Teodor Melescanu, fostul APR (Alianta pentru Romania) si omul de afaceri Adrian Costea, recent condamnat in Franta.

Gestul nepoatei este suficient, in opinia Nasului, pentru a nu avea incredere in Norica Nicolai si Teodor Melescanu.