Codrin Stefanescu a fost invitat joi seara in studioul Realitatii TV. Intrebat de ce PSD,care are majoritate parlamentara de atata timp, nu a schimbat legile Sigurantei nationale pentru a nu se mai plange de "statul paralel", Codrin Stefanescu i-a acuzat pe Victor Ponta si pe Ilie Sarbu ca "au pacalit partidul".

Catalin Radulescu si Codrin StefanescuFoto: Agerpres

"De vina e Ponta. El si cu socrul sau Ilie Sarbu erau parte a Statului Paralel si ei hotarau arestarile. Recunosc ca ne-am lasat pacaliti. Asa au ajuns pe nedrept sa fie arestati Adrian Nastase, Radu Mazare, Nicusor Constantinescu...", toti oameni nevinovati si victime ale "sistemului", potrivit liderului social-democrat.

Codrin Stefanescu mai propune infiintarea unui "Muzeu al Marii Tradari Nationale" din care sa faca parte diferiti "tradatori de neam" de la deputatii moldoveni care nu au votat Mica Unire cu Tara Romaneasca, la Monica Macovei si toti 'sorosistii" din Parlamentul European.

Moment confuz al lui Stefanescu: Dragnea are contacte cu SIE, dar in calitate de sf al Camerei

Codrin Stefanescu a fost joi seara invitatul lui Denise Rifai la Realitatea TV. Luat prin suprindere de moderatoare si intrebat daca Liviu Dragnea are vreo legatura cu SIE, Codrin Stefanescu a parut vizibil incurcat, s-a balbait putin, a replicat cu o intrebare parand ca nu intelege despre ce e vorba, iar in final a raspuns ca seful PSD se intalneste cu cei din SIE si "mai povestesc", dar in calitatea sa oficiala de sef al Camerei.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat miercuri, intr-un interviu pentru adevarul.ro ca partidul permite persoanelor cu probleme penale sa faca parte din Guvern pentru ca poate face acest lucru si a anuntat ca vor urma modificari ample ale Codurilor Penale

Intrebat daca vor urma discutiile in Comisia Iordache pe marginea Codurilor Penale, Codrin Stefanescu a raspuns: "Vor fi modificate Codurile Penale mult. (...) In sens pozitiv".

In opinia sa, societatea civila inseamna "partea aia mare din Romania care ne-a votat si ne-a dat aceasta imputernicire".

"Cei de la #rezist, daca vor sa faca un partid unic, cu Kovesi presedinte, prim-ministru si imparat, trebuie sa vina cu acest program in fata romanilor sa-l voteze. Daca romanii vor o tara cu #rezist, schimbam si steagul si imnul cu #, iar noi ceilalti ne aplecam cu respect. Cat nu sunt votati si au 5%, cu tot SRI-ul in spate, cu Coldea cu tot, nu poti sa vii sa faci program si sa implementezi niste idei pentru cealalta mare majoritate care formeaza 50% sau 60% si care a votat", a spus acesta, potrivit transcriptului publicat pe site-ul adevarul.ro.