Vlad Cosma a declarat marti seara, la Antena 3, ca un procuror din Ploiesti i-a cerut prin intermediul unui avocat 260 de mii de euro "ca sa-l scape de un dosar". Cosma sustine ca a inregistrat discutia cu avocatul si ca a depus o plangere la Parchet, iar dosarul este in lucru acum.

Andreea Cosma, Mihai Gadea si Vlad CosmaFoto: captura Antena 3

"Domnul procuror Cosma, printe multe dosare pe care mi le-a facut, a trimis un dosar la Parchetul General, fiindca nu a avut competenta, iar procurorul care a preluat dosaru mi-a cerut printr-un intermediar un sfert de milion ca sa imi claseze dosarul. Exista flagrant, inregistare si plangere la procuratora. Totul este la dosar", a declarat Cosma. Avoatul prins in flagrant l-a denuntat ulterior pe procurul in cauza.

Andreea Cosma, sora lui Vlad Cosma, a declarat ca acelasi avocat i-a transmis ca procurorul de la Bucuresti ar fi amenintat-o ca ii face si ei un dosar si ca "poate scapa de el" in acelasi fel.

Despre absenta de la DNA

"Eu am fost de fiecare data la DNA. Acum, fiind ziua mea de nastere, am plecat intr-o mica vacanta nestiind ca voi fi chemat. Eu nu ma pot duce in fiecare zi cum are chef domnul Onea. Am sa ma prezint saptamana viitoare", a declarat Vlad Cosma.