Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, s-a aratat dezamagit de scurta declaratie de presa facuta joi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la activitatea DNA, DIICOT si Ministerul Public, afirmand la Antena 3 ca "toata tara astepta niste concluzii ferme" din partea ministrului, dar ca spera ca "saptamana viitoare va face ce trebuie".

Codrin StefanescuFoto: Captura Antena 3

"Toata tara astepta niste concluzii ferme si corecte, dupa toate mizeriile si abuzurile, toata Romania astepta ceva si s-a amanat. Eu sper ca va avea un happy-end in Parlament. Suntem pusi in situatia de a spera ca saptamana viitoare va face ce trebuie", a spus Codrin Stefanescu in emisiunea "100 de minute" de la Antena 3.

Minstrul Justitiei, Tudorel Toader, a amanat din nou deznodamantul privind decizia sa in cazul sefiei DNA, anuntand joi, intr-o scurta declaratie de presa, ca va prezenta joia viitoare "continutul si concluziile raportului cu referire la activitatea DNA".

Codrin Stefanescu ii ceruse luni lui Tudorel Toader sa ia masuri, dupa acuzatiile lansate la adresa procurorilor DNA de Mihaiela Moraru Iorga si de fostul deputat Vlad Cosma. "Tudorele, fa ceva ca nu se mai poate, lucrurile au ajuns la paroxism", a spus Stefanescu.