Antena 3 a difuzat, duminica seara, o noua inregistrare audio despre care sustine ca arata "cum s-au fabricat probe la DNA Ploiesti" in dosarul lui Andrei Volosevici, fost primar al Ploiestiului, pentru ca acesta "sa nu mai candideze la Primaria Ploiesti". Presupusa inregistrare in sediul DNA Ploiesti ar fi fost facuta de Vlad Cosma, iar in ea s-ar auzi vocile lui Vlad Cosma, fost deputat PSD, martor in dosar, precum si ale sefului DNA Ploiesti, Lucian Onea, procurorului DNA Ploiesti Giluela Deaconu si ale politist judiciar DNA Gabriela Florea. Antena 3 sustine ca este vorba despre "o noua dovada, cum se falsifica probe la DNA Ploiesti".

Vlad CosmaFoto: Captura Antena 3
  • Difuzarea noii inregistrari are loc in contextul in care astazi, 19 februarie, este programat ultimul termen al procesului in care fostul deputat Vlad Cosma şi tatăl acestuia, Mircea Cosma, au fost condamnaţi la cinci ani, respectiv opt ani de închisoare. Cei doi au fost acuzaţi că ar fi primit de la administratorii unor firme un milion de euro pentru acordarea unor contracte de catre CJ Prahova.

Vlad Cosma sustine ca Giluela Deaconu este "inca un procuror DNA Ploiesti impotriva caruia am facut plangere penala".

Vlad Cosma sustine ca inregistrarea audio ar fi fost facuta in sediul DNA Ploiesti, cu o zi inainte ca el sa fie audiat ca martor in dosarul fostului primar al Ploiestiului, Andrei Volosevici, "dosarul care s-a fabricat impotriva dansului in primavara anului 2016, ca sa nu mai candideze la Primaria Ploiesti".

Vlad Cosma sustine ca, in inregistrare, procuroarea DNA Ploiesti Giluela Deaconu ii spune ca "maine o sa fii audiat ca martor si imi spunea ce trebuie sa spun".