Vicepremierul Paul Stănescu a spus, vineri, că un bun prieten i-a transmis că Lucian Pahonțu i-a transmis că îi asigură protecție și că Liviu Dragnea va fi executat, subliniind că i s-a redeschis un dosar în ”grabă mare”, în contextul în care a rămas și continuă să rămână în tabăra Dragnea.

Paul StanescuFoto: Agerpres

”Într-o zi mi-a bătut cineva la ușă. Am spus public acest lucru. La trei săptămâni, maxim o lună, a venit la mine un bun prieten de al meu. Ceea ce a zis Liviu Dragnea e adevărat. Venise la mine să îmi spună că domnul Pahonțu, că îmi asigură protecție, că Liviu Dragnea va dispărea cel mai târziu în luna martie, va fi executat, iar eu împreună cu câțiva colegi vom prelua conducerea partidului. Cred că Pahonțu s-a gândit probabil că sunt și prost ca să preiau partidul. Chiar m-a jignit. Lucrurile au evaluat, nu s-au oprit aici. Eu n-am votat în CEX nominalizarea primului ministru Mihai Tudose și sigur că am fost unul vehement. Pe data de 17 ianuarie, DNA a făcut cerere de deschidere a unui dosar și imediat mi-au trimist citația, a fost grabă mare”, a spus Paul Stănescu, laAntena 3.

Mihai Tudose si-a anuntat demisia din funcția de premier după ce, pe 15 ianuarie, Comitetul Executiv National al PSD a votat in favoarea retragerii sprijinului politic pentru acesta.

Citește și:

Paul Stanescu: A venit un prieten la mine, din partea unui inalt functionar, si mi-a spus ca e foarte bine sa colaborez si Liviu Dragnea va fi executat pana in martie cel tarziu