„Ca să împingi România înainte, e nevoie de mai mulţi oameni care vor să schimbe cu adevărat lucrurile, nu de oameni care pun mai presus diferite calcule, interese, orgolii personale”. Declaraţia a fost făcută la RFI de prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, care precizează, în contextul înfiinţării unui partid de către fostul premier Dacian Cioloş, că PNL este singura alternativă reală la PSD-ALDE.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cum priveşte Raluca Turcan partidul anunţat de Dacian Cioloş? „Îl privesc ca pe o oportunitate în plus să vorbim şi să muncim mult mai mult în Partidul Naţional Liberal. Punct. Pentru mine, în momentul de faţă, singura alternativă reală la ceea ce înseamnă forţa, malaxorul şi distructivitatea PSD-ALDE o reprezintă Partidul Naţional Liberal (...). Vreau să-i conving pe oameni că pentru a opri tăvălugul PSD, trebuie să se concentreze pe o forţă politică ce ar fi capabilă de mâine să guverneze, de mâine să pună soluţii pe masă şi să aducă mai mulţi oameni buni la decizie”.

„Dacă vrei să rezolvi lucrurile în ţara aceasta, dacă vrei să împingi România înainte, trebuie să aduci mai mulţi oameni buni la decizia politică, oameni responsabili, integri şi care vor să schimbe cu adevărat lucrurile, nu oameni care pun mai presus diferite calcule, interese, orgolii personale”, spune liderul deputaţilor liberali.

Continuarea pe www.rfi.ro.