Trăim seri fabuloase, în care Mihai Gâdea și Rareș Bogdan dansează pe aceeași muzică, pusă de Livoiu Dragnea pentru alegerea favoritului său la FRF! Niciodată nu s-au aliniat televiziunile rivale politic în prelungirea unui îndemn unic: să fie ales Ionuț Lupescu! Dacă se poate, să fie ales fără alegeri, scrie Tolo.ro.

Partidul, Dragnea, FRFFoto: Colaj foto

Marile vedete TV au ales, din greșeală, aceeași muzică. Priviți-i căci dansează, dansează la propriu! Altfel adversari care s-ar sfâșia, Mihai Gâdea și Rareș Bogdan dau din mâini și murmură aceleași incantații, precum dervișii rotitori.

”Sunt emoționat că am o personalitate precum Ionuț Lupescu în studio”, spune Gâdea. Omul de la Antena 3 își duce, cu un gest larg, mâna la piept.

”Dacă iubiți România, votați Ionuț Lupescu!”, recită Rareș Bogdan. Apoi îl înjură pe Dragnea, același Dragnea care a dat de la centru semnalul alegerii lui Lupescu.

Ironia destinului, care va intra în folclor, i-a făcut pe producătorii de la Antena 3 și Realitatea TV să aleagă coloana sonoră a lui Vanghelis.

E o potriveală co-lo-sa-lă!

Integral pe Tolo.ro

Liviu Dragnea (într-un interviu pentru GSP), iar mai apoi Gabriela Firea (primarul capitalei) și-au arătat, într-o formă sau alta, spirijnul pentru Ionuț Lupescu în tentativa acestuia de a câștiga alegerile pentru președinția FRF. Cunoscut drept un vechi susținător al lui Dinamo și un consumator de fotbal, Tudor Chirilă a comentat pe pagina personală de Facebook această alianță de dată recentă. "Ionuț Lupescu s-a înrolat într-o campanie cu mafia, susținătorii lui îmi dau fiori pe șira spinării. Pentru politicieni fotbalul nu este decât o uriasă mașină de voturi".

Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan se luptă pentru câștigarea alegerilor de la FRF. Scrutinul va avea loc pe 18 aprilie, la Casa Fotbalului.

Aici ai întreaga postare a lui Tudor Chirilă

Luni seara, Mihai Gadea i-a dedicat o emisiune intreagă - în condițiile în care, luni, Iohannis a refuzat să o demită pe Kovesi - în care laudele au curs, iar întrebările incomode nici măcar nu au fost mimate. Mircea Lucescu, Gică Popescu, Florin Răducioiu, Dorinel Munteanu, Ciprian Marica și Ioan Ovidiu Sabău au fost in platoul emisiunii ”Sinteza zilei”

  • ”Ajuns într-o stare deplorabilă, mai poate fi salvat sportul iubit de milioane de români?”, sub aceasta lozincă a inceput si s-a derulat emisiunea.
  • "Toată țara îl susține pe Ionuț Lupescu. E nevoie de un om care să facă minuni, nu credeți că Ionuț Lupescu poate face minuni? Este România gata să facă ceea ce trebuie făcut miercuri?"

La un moment dat, Sir Alex Ferguson a intervenit printr-un videocall în studioul Antena 3:

  • "Am o legătură foarte bună cu Lupescu, am lucrat împreună la UEFA. Avea un rol foarte important, este foarte bine pentru mine că pot să-l susțin. Ce făcea la UEFA era extraordinar. Nu era simplu ce făcea. Trebuie să spun că Lupescu s-a descurcat extraordinar, e un om inteligent, a luptat întotdeauna pentru România și trebuie să spun că în tot timpul petrecut acolo nu am întâlnit un om mai potrivit decât el pentru un asemenea job.
  • Cred că înțelege foarte bine jocul, cred că are un CV impresionant și cred că este un nume în fotbalul modern, pentru că nu mai este același joc care era acum 20 de ani. Este nevoie de cineva care să înțeleagă fotbalul, care să înțeleagă rolul pe care îl are fiecare om în fotbal și nu e nimeni mai potrivit care să se descurce în această situație (...) Cred că el știe cum să se descurce și știu că o va face foarte bine. Trebuie să rămână așa cum este el, să fie serios așa cum știu că este și să spună mereu adevărul, pentru că adevărul este cel mai bun (...) Este un lider și un bun comunicator, recunoști că are niște valori foarte bune și cred că este o dovadă a calității de lider pe care o are”
  • "Sir Alex, mai sunteți aici? Televiziunea română e mai bună decât BBC" Ionuț Lupescu, către Sir Alex

Alegerile de la Federație vor avea loc miercuri, 18 aprilie. Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan sunt cei patru candidați.