Cristian Brancu a propus spre dezbatere in emisiunea "Agentul VIP" (Antena 2) un nou top, cel al sanilor vedetelor autohtone. Invitat sa comenteze topul a fost actorul Dragos Stoica, cel care il imita pe Gigi Becali in emisiunea Mondenii (Prima TV).

10. Monica Columbeanu - mai cunoscuta pentru casatoria cu Iri decat pentru nuri

9. Adelina Elisei - logodnica si viitoarea sotie a lui Cristi Chivu

8. Mihaela Radulescu - "Operatia de marire de sani a ajutat-o sa ocupe acest loc. Nu prea a uzat de bustul din dotare, a facut televiziune cu inteligenta, dar a avut nevoie de un plus de imagine".

7. Simona Patruleasa – "E ok ca isi foloseste sanii doar pe la stiri si nu si-i expune prin ziare".

6. Adriana Bahmuteanu -"Aici e greu pentru domnul Prigoana, ca e nevoie de munca serioasa la ei".

5. Oana Zavoranu - ”N-am cumparat papusa inca, dar o sa o cumpar sa o dezbrac sa vad care e secretul ei: si-a pus sau nu si-a pus silicoane. Dupa operatie arata bine."

Bombonica Roxana Marcu
Foto: Hotnews
4. Roxana IonescuMama natura - ”O adevarata mama. Barbatii ar veni la sanii ei ocrotitori. Orice emisiune va avea mama natura va avea succes. Daca nu ai o emisiune clara, inventezi ceva acolo pentru ea.”

3. Ana Maria Prodan - “Ea e singura femeie care si-a mai redus din sani si merita respect pentru asta”



2. Elena Udrea - “Adorabila, misterioasa si zice ca numai unul este cocosul-sotul, iar tipul cu care a fost prinsa nu ii este amant".

1. Nicoleta Luciu - "Ea este frumoasa, dar fara sani nu stiu ce ar face...i-a ajutat mult in cariera, in relatie sau in viata in general!"

Bombonica de pe TOP - Roxana Marcu