Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a povestit, duminică, discuția pe care a avut-o la spital cu Ștefania, femeia jandarm care a fost agresată în Piața Victoriei, precizând că aceasta i-a mărturisit că "trăiește pentru că a existat lângă ea colegul ei, Marius”, potrivit Mediafax.

"Eu am fost atunci la spital și am stat de vorbă cu Ștefania și știu ce șoc și ce traumă a suferit, nu numai fizic și va avea nevoie de ajutor ca să treacă peste acest șoc emotional suferit. Poate Ștefania, într-un moment ulterior de stabilitate emoțională, își va dori să dezvăluiască acest episod, prin propriile ei percepții. Da, a insistat, și sper să nu se supere pe mine că spun lucrul acesta, a insistat să spună că ea trăiește pentru că a existat lângă ea colegul ei. Ea insista în a-mi spune că a scăpat cu viață, ca prin urechile acului, datorită lui Marius", a declarat Carmen Dan, la Antena 3.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au dispus, marți seară, arestarea unui bărbat în vârstă de 32 de ani, suspectat că ar fi furat arma femeii jandarm la protestul din 10 august. El nu și-a recunoscut faptele în fața procurorilor, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei, arma nefiind găsită. Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru a fi găsit pistolul, dar și pentru a fi depistați ceilalți bărbați care i-au lovit pe cei doi jandarmi la protestul din 10 august, unde au avut loc mai multe violențe.