”Doamna procuror Adina Florea, prin conținutul dosarului, prin experiență profesională, dar și prin modul în care s-a prezentat la interviu expunand bunele și relele DNA-ului a convins în unanimitate Comisia că e cea mai potrivită.”, a declarat Tudorel Toader. Acesta spune că așteaptă ca cei din CSM să delibereze și să dea avizul cel mai adecvat. ”Personal, cred că avizul va fi unul negativ, dar eu voi trimite candidatura la președinte”, a declarat ministrul.

Adina FloreaFoto: Ziua de Constanta
  • Doamna procuror Adina Florea, prin conținutul dosarului, prin experiență profesională, dar și prin modul în care s-a prezentat la interviu expunand bunele și relele DNA-ului a convins în unanimitate Comisia că e cea mai potrivită.Sigur că procurorii din CSM nu vor primi foarte favorabil ceea ce spun, dar, indiferent de avizul lor, eu voi consulta procedurile pentru numirea Adinei Florea
  • Când eu am spus că Ministerul Public s-a îndepărtat de la misiunea lui, procurorii CSM mi-au sărit în cap.
  • Aștept ca cei din CSM să delibereze și să dea avizul cel mai adecvat. Personal, cred că avizul va fi unul negativ, dar eu voi trimite candidatura la președinte.