In editia speciala 100% (Realitatea TV) au fost invitati Mircea Geoana si alti patru membri PSD. Desi s-a insistat foarte mult pe ideea ca politicienii ar trebui sa dea raspunsuri transante si sa evite lozincile, acestia au evitat sa dea raspunsuri clare la intrebarile incomode ale jurnalistilor. Raspunsurile reprezentantilor social-democrati au constat in mare parte in sublinierea caracterului democratic al partidului, indiferent de intrebarile puse.

Mircea Geoana a declarat ca cel mai important lucru pe care l-a facut pentru PSD se refera la o democratizare profunda si o descentralizare in PSD. Acesta a mai spus ca Adrian Nastase a fost un prim-ministru remarcabil al unui guvern foarte competent, experienta sa fiind utila pentru partid si ca este legitim ca Nastase sa candideze la sefia Consiliului National al PSD. "Consiliul Naţional la PSD va decide soarta lui Adrian Nastase", a mai spus Geoana, adaugand ca nu poate nega nimanui sansa de a candida pentru functii de conducere in partid.

In plus, Geoana a evitat sa raspunda cu ce partid s-ar alia dupa alegeri pentru a face o majoritate si, in acelasi timp, el este foarte convins ca se va vota uninominal anul acesta.

In final, Liviu Dragnea a adaugat ca "PSD este un partid democratic, poate prea democratic" si ca este singurul care poate echilibra dezvoltarea Romaniei, iar Ecaterina Andronescu ne-a asigurat ca PSD poate aduce o mai buna guvernare a Romaniei.