Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, susține că a aflat de la un procuror că are un nou dosar la DNA pentru că nu i-ar fi construit un drum unui cetățean care și-a construit casa în câmp, precizând că în perioada următoare va fi cel mai probabil chemată la audieri, potrivit Mediafax.

„Există un denunț că nu am asfaltat strada unui cetățean care și-a construit casa în câmp. Pentru asta probabil voi fi chemată în perioada următoare ca să dau declarație, toată presa o să vină să vadă corupta de la PSD care, iată, nu a asfaltat strada omului dar până o să afel că nu i-am asfaltat strada și o să vadă că e un act de corupție. Am informații pentru că am vorbit cu un procuror care mi-a spus că mai are niște dosare în lucru printre care și ăsta. Toate spețele sunt absolut idioate”, a spus ministrul Muncii, luni seară, la Antena 3.

Lia Olguța Vasilescu a mai susținut că a fost interceptată o perioadă îndelungată într-un dosar în care nu avea nicio calitate.

„A fost pusă în mișcare o mașinărie infernală. Am fost interceptată șase luni de zile. Am avut inclusiv localizare prin GPS (...) Am aflat de la un amic, care lucrează într-o instituție de forță a statului român, că a fost chemat la serviciu după ce eu am fost eliberată și am făcut întâlnirea cu alegătorii în centrul Craiovei. I s-a reproșat că pe imagini apărea mama lui și asta însemna că el ascunde ceva. Vă dați seama ce poliție politică a fost în țara asta și încă nu s-a terminat”, a mai spus ministrul.