Președintele PSD, Liviu Dragnea: După referendum se va discuta despre parteneriatul civil / Mulți se tem că se poate întâmpla ca în alte țări, să se permită căsătoria între om și animal / Trebuie dată o lege a amnistiei

de N.O.     HotNews.ro
Duminică, 30 septembrie 2018, 19:45 Revista Presei | Radio TV


Liviu Dragnea
Foto: Facebook
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus duminică la România TV că la un moment dat trebuie dată o amnistie, indiferent când va avea loc acest lucru, subliniind că nu  o vrea pentru el. Acesta a mai acuzat că procurorii nu investighează decât jandarmii, nu și pe protestatarii violenți, care au vrut să ocupe Guvernul, care au acționat la semnalul președintelui Iohannis. De asemenea, acesta a anunțat că după referendum se va discuta despre un parteneriat civil, pentru că deși susține referendumul și va vota ”da”, nu are nimic cu minoritățile. 

Cele mai importante declarații ale președintelui PSD


- despre modificarea Constituției:

- PSD face o campanie de informare a populației pentru a ajuta populația României ce înseamnă Da și ce înseamnă Nu. Unii au încercat să manipuleze că întrebarea este neclară, ca Parlamentul să facă și alte modificări. Legea este clară. Nu se poate formula altfel. Unii spun că există deja această prevedere în Codul Civil, dar se poate modifica ordicând. Merg la Referendum, educația mea ortodoxă, de copil crescut la sat mă face să spun ”Da”, pentru că așa văd eu societatea românească. Nu este un referendum al PSD-ului, al Guvernului, ci a 3 milioane de români. Eu personal și PSD nu avem absolut nimic împotriva minorităților sexuale. Suntem toleranți, dar asta nu are legătură cu definiția căsătoriei.

- Se pune problema adopțiilor de copii. Cred că un copil să fie adoptat de un bărbat și o femeie. Modificarea Constituției nu aduce niciun dezavantaj pentru familiile monoparentale.

- Prin familia tradițională înțeleg, bărbat, femei și copil.

- Li s-au adresat întrebări despre referendum domnului Tăriceanu și doamnei Viorica Dăncilă la Bruxelles. Și eu am fost întrebat. Dar inițiativa celor peste 3 milioane de cetățeni nu poate fi trecută sub tăcere.

- Cred că este un referendum pozitiv.

- Este temerea multora că se poate întâmpla ce s-a întâmplat în alte țări, să se legalizeze de exemplu căsătoria între un om și un animal.

- Indiferent cum pot fi unii părinți, copilul se naște tot dintr-un bărbat și o femeie, să se simtă căldura maternă.

(Legea ) este deja gata, după mai multe discuții, am hotărât ca după acest referendum să se discute acest tip de parteneriat civil, dar fără posibilitatea de adopții.

 - Doamna Viorica Dăncilă a spus (la Bruxelles) că PSD va organiza acțiuni de informare civică, nu ne interesează să avem vreun câștig electoral. Nu cu ideea de a confisca acest referendum. 

- Doamna Dăncilă a spus ce va spune și la Strasbourg. Depinde cât va putea spune, pentru că are la dispoziție 5 minute, cu întrebări și răspunsuri. În cinci minute să îți aperi țara. 

- Legile justiției au fost adoptate după o largă discuție publică. În final, au ieșit de la controlul CCR. În integralitate sunt constituționale, ceea ce e foarte important. Niciuna dintre legi nu afectează independența justiției. Dă posibilitatea ca justiția să funcționeze mult mai bine. 

- Nu există nicio altă țară din UE unde să fi existat protocoale între serviciile de informații și instituțiile din justiție.

- despre 10 august: 

- Nu cred să fi existat undeva vreo țară în care șeful statului să încurajeze oamenii la noi proteste, în pofida instituțiilor statului.

- Activarea articolului 7 nu se va aplica nici în cazul Ungariei. Este acțiune plecată din țară, de la Iohannis, Monica Macovei, care alimentează cu minciuni.

- Au folosit o fotografii din alte țări (cu privire la protestul din 10 august).

- Traian Băsescu a făcut multe greșeli în mandatele lui, dar nu și-a denigrat niciodată țara. S-a bătut ca orice lider european să înțeleagă că țara are dreptul să își adopte singură legile. S-a bătut pentru orice ar fi putut crea avantaj și să blocheze tot ce ar fi putut crea dezavantaj.

- Aceste lucruri pleacă de la Iohannis, pentru că are un singur obiectiv, al doilea mandat. Nici el, nici partidul care îl susține nu pot veni cu un proiect. Nu pot veni decât cu scandal. 

- 2019, anul în care va continua creșterea veniturilor pentru populație, pensiile se vor mări, vor începe marile investiții. La o întrebare simplă adresată lui, ce a făcut în cinci ani de zile, doar scandal. Singura șansă este să dărâme PSD. 

- Mijloacele folosite de Iohannis sunt nelegale și neconstituționale. A folosit oameni din instituții. A folosit minciuna, scandalul, dezbinarea, strada, un front extern alimentat în permanență cu minciuna. Noi nu avem o rețea externă. 

- Pe 23 octombrie trebuia să aibă loc dezbaterea și eventual o rezoluție sau nu. A tras sfori să nu se pună problema când e acolo. Nu s-a zbătut ca să se oprească rezoluția. 

- Cred că a încercat să ajungă la Tăriceanu, dar n-are nicio șansă. 

- S-a lăudat că va da jos acest guvern de stânga.

 - despre clipul lui Vâlcov, în care Iohannis era asemănat cu Hitler:

 - Mă delimitez de tipul ăsta de atitudini, atât împotriva forumului german, cât și împotriva altor minorități . Nu sunt de acord cu tipul ăsta de acțiuni. Comunitatea germană contribuie mult la dezvoltarea acestei țări . 

- L-a certat doamna prim-ministru. Domnul Vâlcov are multe calități, a contribuit la planul de guvernare, dar ce a făcut este nepermis. Și-a cerut scuze, scuzele nu pot repara ce a făcut, dar sper că nu va mai aibă astfel de atitudini, noi nu am fost așa. Nu suntem radicali. 

 - Vâlcov are implicare în evaluarea miniștrilor? Nu știu. Nu știu cum s-a organizat doamna ministru. Avem un grup de lucru care evaluează stadiul de îndeplinire al planului de guvernare

- Vorbim de un miting ilegal, acum s-a văzut clar o coordonare, s-a văzut acțiuni de violență extremă împotriva jandarmilor, au încercat să forțeze cordonul jandarmilor, de ce? -  ca să intre în clădirea Guvernului, ca să o ocupe. 

- Un guvern nu poate fi dat jos prin violență. Imediat după alegeri au apărut acțiuni de tulburare, o campanie a președintelui de încurajare. Parchetul, procurorii nu investighează pe cei care au făcut stricăciuni, care au bătut jandarmi, ci doar pe jandarmi, care au respectat legislația în vigoare și regulamentul propriu. 

- În acea seară, Iohannis a pus o postare. El a dat semnalul. A vrut să dea doua semnale, să timoreze jandarmii și să spună protestatarilor că nu se întâmplă nimic. E clar că de acolo a pornit. S-a discutat că se mai dorește organizarea unui miting undeva la sfârșitul lunii octombrie, bazându-se că jandarmii sunt timorați. Este o lovitură puternică împotriva statului. 

- Indivizi cu hanorace care dădeau în jandarmi și se duceau în mulțime.

- E foarte posibil ca jandarmii să fie timorați, ei văd că statul român prin procuratură âi pune sub acuzare. Eu susțin tot ce a făcut jandarmeria.

- Întrebat dacă îi e teamă că dosarul ar putea afecta activitatea Guvernului, va fi chemată dna Carmen Dan: Probabil că o vor chema. Dar răul a fost deja făcut, jandarmii au fost timorați. Ei își riscă viața ca să apere ordinea publică, și văd că statul român, prin procuratură, îi pune sub acuzare.

- În Comitetul Executiv Național se va analiza activitatea ficărui ministru. 

- Din câte știu nu este nicio listă neagră, ar însemna să pui ținte și apoi să aduci argumente.

- Orice ministru trebuie să comunice clar. Nu știu câți (sunt slab comunicatori). Eu nu trebuie să împing de la spate miniștri. Avem un plan de guvernare care a generat creșteri de pensii, o relaxare fiscală, care a mulțumit pe toată lumea. 

- Dacă rostesc un minister, se va duce știre că aceștia vor fi remaniați. S-a văzut cu ochiul liber cine și-a făcut treaba. 

- Sunt miniștri care nu pot trece de robia în care i-au dus anumiți funcționari. Ritmul impus de noi este unul foarte alert, nu se pot scoate acte normative de pe o zi pe alta, dar nici să stea luni. 

- Nu i-am cerut eu ministrului educației să își dea demisia. I-am spus că îi cer să n-o facă. 

- Ordonanța de joi a anulat ceea ce pusese într-o ordonanță mai devreme, înainte, neconsultându-se cu nimeni de la noi. Adică în momentul în care toate minoritățile naționale au o nemulțumire majoră față de o prevedere care împiedica cel puțin pe o perioadă copiii minoritari din România să aibă acces la cunoștințele de limbă și literatură română, nu poți să nu-ți pui un semn de întrebare. O astfel de prevedere nu se poate lua decât după o consultare serioasă.

- Ordonanța de joi a fost o măsură reparatorie. 

- Eu sper că doamna Andronescu să nuanțeze (declarațiile privind portofoliul pe educație), am avut o discuție mai amplă cu doamna Andronescu.

- În partid nu s-a vorbit despre schimbarea domnului Toader. 

- Vrem să adoptăm legea pensiilor, este important să o adoptăm până la finalul acestei sesiuni parlamentare. Am discutat cu domnul Toader despre legea pensiilor și nu numai. Nu am discutat cu niciun ministru despre remaniere. 

- Nu am discutat despre amnistie. Peste un an, doi, trebuie dată o lege a aministiei. Miile de magistrați cărora li s-a făcut dosare penale, credeți că judecă doar după probe? Eu cred că nu. S-a tot vorbit că vreau eu, pentru mine. Nu vreau eu. Răspunsurile la ce se întâmplă cu condamnările date pe probe administrate ilegal? Ce se întâmplă cu dosarele făcute prin protocoale?

- Niște bani stau în continuare în contul domnului Iohannis, într-un mod nelegitim. Banii încasați în urma unor falsuri nu-i dă. Că notarul a fost sau nu bun. Statul român nu e în stare să recupereze banii. 

- Întrebat dacă contează acest lucru la evaluare, Dragnea a spus: Nu știu. 

- Nu (am văzut lista oamenilor care au semnat să plec din fruntea partidului). În CEx au fost 8 oameni care au votat. 

- atmosfera în PSD, după ce i s-a cerut să plece din fruntea partidului: 

- Este nevoie de orice membru de partid. Depinde de fiecare cum va gestiona. Dacă este mai important ce vom face cu această țară sunt bineveniți. Dacă vor continua să comunice cu Iohannis, nu vor mai fi bineveniți în echipă. Noi trebuie să gândim ca oameni de stat, mai important decât ce avem noi în sufletul nostru este interesul României. În 2019 vor ieși la iveală adevăruri. 

- Marea masă din partid nu mai acceptă astfel de acțiuni, se va aplica statutul. Nu poți să clamezi democrația în partid doar când îți convine. Nu poate să fie unul mai membru în CEx decât alții. Eu nu dau ultimatum, eu spun ce s-a discutat. Primarii vor ca acest guvern să rămână. 

- relația cu Firea: 

- Nu e una specială. Am schimbat câteva mesaje. Cu domnul Paul Stănescu nu am mai vorbit. L-am sunat înainte de CEx, nu mi-a răspuns. 

- Termen în proces pe 8 octombrie. Nu prea mai am așteptări de la acest recurs. Nu mai am încredere că în ceea ce mă privește justiția este oarbă, nu mai am încredere, după ce am primit a doua condamnare fără nicio probă. Am fost condamnat pe baza unui studiu sociologic. Sunt multe sentințe, de exemplu despre Constantin Nițu s-a scris că nu avem probe că a luat mită, dar nici că nu a luat. 

- Au fost informații care au ajuns la mine înainte de condamnare, am zis că nu se poate pentru că nu există probe. M-am înșelat.

- Pe 8 nu știu ce se va întâmpla, trebuie să mă hotătărăsc cu ce avocat să merg. 

- Am auzit că se pregătește Guvernul să sesizeze CCR pe un conflict între Înalta Curte și Guvern privind Completele de 5. Am auzit și eu ca și dvs, poate merg pe conflict între Parlament și Înalta Curte. Cred că e un demers firesc. Că se face un complet sau nu, pe mine nu mp avantajează, va fi aceeași presiune pe ei. Dar trebuie verificat dacă decizia Înaltei Curți e corectă.

-Întrebat dacă îi este teamă ce a pățit președintele CCR: Da, acești oameni fac aceste lucruri pentru că nu pățesc nimic. Nimeni nu le face nimic. Dacă președintele României a cerut unui judecător de la CCR să amenințe, atunci de ce să nu facă și ei. 
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

7582 vizualizari

 • +40 (52 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 30 septembrie 2018, 20:13)

  [anonim]

  • +15 (19 voturi)    
   Trebuie sa mergem la referendum sau aranjeaza (Duminică, 30 septembrie 2018, 23:25)

   ty [utilizator] i-a raspuns lui

   Dragnea cvorumul necesar?
   • +8 (8 voturi)    
    de ce (Luni, 1 octombrie 2018, 9:32)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui ty

    crezi că a elimint dragnea controlul electronic al votanților, așa cum a fost la alegerile parlamentare din 2016?
    Păi să nu voteze și morții lui ceva? E posibil, tovarăși?
    • +2 (2 voturi)    
     animal pentru tine e impropriu, (Luni, 1 octombrie 2018, 19:40)

     rov [utilizator] i-a raspuns lui nahir

     animalele pot fi dragute, tu si partidul pezede sunteti niste bestii pentru poporul asta!
  • +16 (20 voturi)    
   Modificarile Constitutiei supuse referendumului (Luni, 1 octombrie 2018, 0:44)

   DeIgnatDragneaTaiat [utilizator] i-a raspuns lui

   1. Familia este alcatuita din (citez de mai sus): "bărbat, femei și copil". Se legalizeaza deci poligamia. Allah akkbar!
   2. Se amnistiaza robul lui D-zeu (?!) Liviu Nicolae Dragnea de orice fapta penala comisa pana acum, in curs de comitere si ce va fi comisa de acesta in viitor. Amin.

   Trecand de perdele de fum lansate de Dragnea, eu cred ca va strecura in modificarile constitutionale si ceva pentru el si fiul sau, condamnat respectiv urmariti penal. Sigur coace ceva Tudorel, prostimea voteaza Da si aflam dupa referendum ca oops, uitasem ultima pagina cu modificari, s-a votat, luati de-aici.
   • +17 (23 voturi)    
    Bravo mamelor independente (Luni, 1 octombrie 2018, 1:18)

    imi_pasa_de_romania [utilizator] i-a raspuns lui DeIgnatDragneaTaiat

    Deci dragi mame care v-ati crescut singure copiii, luati de aici: nu faceti parte dintr-o familie traditionala!

    Iata exemplu live:

    https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22431971-mama-singura-doi-copii-acuza-hollywood-multiplex-nu-vrut-vnda-pachetul-family-pentru-nu-era-tata.htm

    Hollywood Multiplex nu vroia sa ii dea meniu de familie unei mame, pentru ca nu "exista" tata. Deci nu erau familie.

    Niciun guvern nu a facut atat de mult rau Romaniei precum cele 3 guverne nasite de Mustacios.
  • +15 (17 voturi)    
   imunitatea parlamentara (Luni, 1 octombrie 2018, 8:01)

   Krokus [utilizator] i-a raspuns lui

   Ciudat,nici un parlamentar nu cere scoaterea imunitatii parlamentare din Constitutie.
   Cine stie ce s-ar gasi la parlamentari acasa la o perchezitie ?
  • +12 (14 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Luni, 1 octombrie 2018, 8:28)

   [anonim] i-a raspuns lui

   • 0 (0 voturi)    
    Nu-i animal. (Luni, 1 octombrie 2018, 17:56)

    asavreau [utilizator] i-a raspuns lui

    Nu-i nici ființă.Dragnea a fost căsătorit cu o bomboană.Cred-că lui Dragnea,când era mic îi plăceau mult bomboanele,dinții îl dau de gol.Umbla de multe ori îmbrăcat în rochițe,că auzea despre fetițe că sunt frumoase și vroia și el să fie frumos.De mic a fost ambițios.Acum,ca să nu mai facă prostii,să râdă lumea de el,vrea să dea o lege că,nimeni nu mai are voie să fie fetiță dacă-i bărbat.Numai el.Are voie.El și așa încalcă orice lege.
   • +2 (2 voturi)    
    si la parteneriatul civil cu actuala domnita (Luni, 1 octombrie 2018, 19:43)

    rov [utilizator] i-a raspuns lui

    pentru a nu uita cine e animalu'...
 • +17 (17 voturi)    
  io, (Duminică, 30 septembrie 2018, 21:06)

  nash pandelica [utilizator]

  saddam, neica !
  daca esti viteaz, mai baga o intrebare pe foaie: vreti sa plece guvernul psd ?
  da sau nu. vezi ce zice lumea. :-))
  • +5 (11 voturi)    
   mda (Luni, 1 octombrie 2018, 8:04)

   SoulSearcher [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

   saddam, gadaffi si altii au vrut binele poporului lor.. cum facuse si ceausescu cu noi acu vreo 50 ani...

   astia vor binele lor, si cam atat, restul joc de glezne.. platiti-va taxele ca avem nevoie de bani pt pomeni.. urmeaza 2 ani cu 4 randuri de alegeri... si alegerile nu se castiga cu ideologii.. ci cu pomeni electorale
 • +14 (18 voturi)    
  Darius, Bogdan ?! (Duminică, 30 septembrie 2018, 21:13)

  clencix [utilizator]

  Companii ruseşti Vimetco şi Conef - cei mai mari acţionari ai Alro Slatina, Valcov primar acolo, KGB FSB, corupție, propagandă agresivă pentru sărăcimea necitită, șpagă și amenințări la alegeri, minciuni, știri false, frici de pericole inventate, programe de partid - ingerința rusa în politica romanească.
 • +17 (19 voturi)    
  Amnistia-i scopul condamnatului DLN !!!!! (Duminică, 30 septembrie 2018, 22:05)

  Plagarus [utilizator]

  A mai fost unul pe care l-a pedepsit soarta in dec.89.
  Istoria se repeta,dar nu chiar la fel, puscaria-i deznodamantul acum in 2018.
  • +12 (14 voturi)    
   Liviu,bag-o și pe aia! (Luni, 1 octombrie 2018, 7:36)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui Plagarus

   Dacă un babalâc se însoară a N-a oară cu o puștoaică este amnistiat.oar este familie tradițională și trebuie niște drepturi.Dreptul la furat să fie neapărat.
 • +13 (15 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 30 septembrie 2018, 22:21)

  [anonim]

 • +22 (26 voturi)    
  sa-mi arate o tara (Duminică, 30 septembrie 2018, 23:01)

  liviu_ [utilizator]

  O tara dintre cele macar partial civilizate... in care e legala "casatoria intre om si animal"...
  dar na... traiasca manipularea si traiasca minciuna... "valori" foarte apreciate de pesedei (alaturi de hotie si slugarnicie)
  • -5 (9 voturi)    
   Discriminare! (Luni, 1 octombrie 2018, 9:12)

   ZVrk [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   Ai perfecta dreptate, este curata discriminare!
   De ce nu are voie sa se iubeasca omu' cu oaia lui daca asta e natura lui?
   La fel de discriminati sunt si pedofilii! Daca ei iubesc copii, de ce trebuie sa se ascunda? Si pedepsiti daca sunt descoperiti.
   Sa cerem legalizarea pedofiliei si zoofiliei, sa intre si Romania in randul tarilor civilizate!
  • +8 (8 voturi)    
   Cum care? (Luni, 1 octombrie 2018, 9:23)

   , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   pai Romania, unde Daia e cu...oaia!
   POrcii l-au rejectat si uite cum mor pe capete!
  • +7 (7 voturi)    
   până le (Luni, 1 octombrie 2018, 9:41)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   iese amnistia și grațierea, acoliții lui îi suportă toate aberațiile și-l țin în fruntea psd. În momentul în care s-ar da amnistia, îi vor da drumul din brațe.
   Nu cred că amnistia îl va scăpa pe pablito de OLAF.
  • +3 (5 voturi)    
   Tot mesajul PSD este (Luni, 1 octombrie 2018, 10:23)

   clint [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   pentru cei care traiesc in bula lor, nu au iesit din tara si nu stiu ce se intampla pe lumea asta. Iar daca au iesit, degeaba, vorba lui Eminescu, au plecat boi si de intors s-au intors vaci, de obicei intr-o limuzina cu clima bizonica cumparata cu toti banii facuti pe acolo, spre a se fali prin sat, in timp ce de copiii lasati in grija parintilor s-a ales in general praful.
 • +18 (22 voturi)    
  Da' de unde naiba le scoate? (Duminică, 30 septembrie 2018, 23:28)

  anton_carpati [utilizator]

  "Este temerea multora că se poate întâmpla ce s-a întâmplat în alte țări, să se legalizeze de exemplu căsătoria între un om și un animal"
  Ceea ce e supărător la demersul ăsta nu e deloc faptul că majoritatea cetățenilor români ar avea principii și valori conservatoare pe care doresc să le protejeze. Aici pot să-i înțeleg - e teama autentică și firească față de necunoscut. Va trebui să treacă ceva timp pentru ca aceste temeri să se risipească.
  Ceea ce nu pot să suport însă e faptul că omul de rând este manipulat de indivizi care își permit să promoveze minciuni în cel mai obraznic mod cu putință. O afirmație precum cea de mai sus nu este doar o insultă la adresa comunității lgbt, ci mai ales o insultă adresată inteligenței cetățeanului român. Orice individ cu o conexiune la internet poate să verifice că această afirmație este falsă. Și totuși Dragnea o promovează în spațiul public cu atâta seninătate și convingere încât ți-ai zice că locul lui este într-un sanatoriu. Este un act îngrețoșător de exhibiționism iar faptul că nu este sancționat așa cum ar trebui de mass media este îngrijorător.
 • +14 (14 voturi)    
  Cica "a auzit" ca guvernul va sesiza ccr (Duminică, 30 septembrie 2018, 23:33)

  kokos [utilizator]

  pe tema completelor de la Inalta Curte.Ha!ha!ha!
 • +12 (14 voturi)    
  Mafia la putere (Luni, 1 octombrie 2018, 0:19)

  remicristian [utilizator]

  Mafia politica are puterea si orice forma de deturnare a atentiei de la problemele cu justitia este mana cereasca asa ca un referendum inutil si fara efect in viata reala dar cu impact emotional la babe bigote ajuta PSD ALDE sa recupereze un pic din procentele pierdute!
  De ce sa nu organizam un referendum care sa interzica accesul la functii publice a pedofililor cu mustata care le-au tras-o pe la spate copiilor saraci din Teleorman? Cred ca ar fi mai eficient pentru buget!
  Vad ca Dragnea confunda realiatea cu cea din filmele la care se uita si spune raspicat ca nu vrea sa se legalizeze si in Romania casatoriile dintre om si animal ca in alte tari! Eu nu am auzit sa existe tari in care sa fie legalizate astfel de casatorii dar probabil ca Dragnea ca baiat crescut la tara a avut mai greu acces la informatii si si-a facut educatia uitindu-se la filme si acum ia de bun orice sau face pe prostul! Poate ca din banii cheltuiti pentru acest referendum util doar PSD, hotilor din politica si propagandei ruse anti occidentale via ortodoxismului militant ar fi fost mai util sa se construiasca grupuri sanitare civilizate in cele 3000 de scoli cu WC-ul in fundul curtii!
  Din pacate romanii se lasa usor dusi de nas si usor usor o sa ne trezim intr-o dictatura ca in Rusia sau Turcia unde orice protest impotriva puterii cleptocrate se lasa cu arestari masive si bastoane pe spinare cum a fost pe 10 august.
  Asa ca daca vrei sa-l saluti pe sub mustata in stil suedez stai acasa la referendum bea o bere si striga SKOL!
 • -3 (17 voturi)    
  Hm (Luni, 1 octombrie 2018, 0:25)

  Godzillagrrr [utilizator]

  Nu vad nici o problema in relatia unui barbat cu o femeie mult mai tânara decât el. Problemele sunt altundeva ;-)
 • +11 (13 voturi)    
  Asta e nebun ! (Luni, 1 octombrie 2018, 0:39)

  Observatory [utilizator]

  Din păcate el este călărețul !
  Pe ce labe a căzut România !
 • +10 (12 voturi)    
  Siretenia si minciuna, (Luni, 1 octombrie 2018, 1:24)

  Isobar [utilizator]

  Nu sunt dobandite prin "educația ortodoxă, de copil crescut la sat",ci prin educatia mafiota la scolala
  STATULUI PARALEL.
  • +12 (14 voturi)    
   Statul paralel este statul hoților. (Luni, 1 octombrie 2018, 7:38)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui Isobar

   Pe care Dragnea îl clădește.
  • +4 (4 voturi)    
   Gresesti. (Luni, 1 octombrie 2018, 10:18)

   clint [utilizator] i-a raspuns lui Isobar

   Iti recomand sa citesti scrierile lui Dimitre Cantemir despre norodul care pe vremea aia mergea nu la scoala ci doar la biserica.

   Siretenia si minciuna sunt semnele prostiei si mai ales ale neputintei dar si ale unui mediu potrivnic. Moralitatea sau imoralitatea nu se invata la scoala, nici la biserica, ci in familie si in "mediul inconjurator".

   Oricat de bine crescut vei fi, daca toti in jurul tau arunca gunoiul si scuipa pe jos, mai devreme si mai tarziu vei sfarsi facand la fel, pe principiul "oricum nu conteaza" ba chiar mai mult, vei dori sa te razbuni pentru anii in care tu duceai hartia la cos si ceilalti te credeau doar un fraier. Iar cei care au crescut cu asta, nici nu isi vor pune vreodata problema sa arunce gunoil la cos...

   Exista niste teorii liberale conform carora numai schimburile directe intre oameni ii pot face pe oameni mai buni, mai morali sau mai empatici cu cei din jur. Tind sa le dau dreptate, comunistii au esuat lamentabil tocmai la acest capitol: cand vanzatoarea iti arunca sictirita painea in traista, pe cartela, dupa ce in prealabil te calcai pe picioare cu ceilalti la cozi, se ducea dracului orice urma de empatie, iar acum se vede la astia "dresati" cum voteaza cu PSD, dupa ce le arunca in traista o sticla de ulei si niste faina, fara sa le pese de faptul ca asa distrug sansele la o viata normala a celor care merita asta.
 • +9 (13 voturi)    
  Nici cucul nu iese (Luni, 1 octombrie 2018, 8:33)

  fat.cat [utilizator]

  atat de exact ca musiu Dragnea duminica seara sa faca analiza saptamanii si sa mai toarne niste minciuni ordinare si mieroase, da’ de l-a mai crede cineva. E absolut ingretosatoare ipocrizia acestui om. Vreau sa- l vad cum o s-o mai intoarca dupa dezbaterea din 3 oct la PE.
  • +2 (2 voturi)    
   Ca de obicei (Luni, 1 octombrie 2018, 14:31)

   ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui fat.cat

   aia sunt toti homo si antiro, noi suntem buni, samd.
   Da' mai cersim oleaca, ce sa-i facem (lacrima la mustata...)… asta e...
 • +10 (12 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Luni, 1 octombrie 2018, 8:56)

  [anonim]

  • +8 (8 voturi)    
   Sub intrebare nu este decat multa nedumerire (Luni, 1 octombrie 2018, 9:17)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui

   la tara !

   Campanie se face pt ca referendumul a fost asumat drept un obiectiv de catre PSD si nu da bine sa il ratezi

   Apoi e foarte posibil ca aceasta campanie sa aiba si menirea de a indeparta atentia de la un "altceva" care de fapt e adevarata tinta a lui Dragnea !

   PS. O OUG de amnistie si gratiere, de exemplu !
  • +2 (2 voturi)    
   Comment sters de user (Luni, 1 octombrie 2018, 16:03)

   complet_retard [anonim] i-a raspuns lui

 • +9 (9 voturi)    
  Toți bat câmpii despre referendum. (Luni, 1 octombrie 2018, 9:23)

  asavreau [utilizator]

  Dragnea ne crede proști și nebuni,popa Daniel ne afurisește nimeni nu spune care-i adevăratul motiv că se face referendum.Gay-i și lesbienele nu se pot căsători în România nici acum,cât despre căsătoria om animal,asta-i o nebunie a lui Dragnea și oricum nu-i posibilă acum.Pentru ticăloșia celor care ne îndeamnă să votăm la referendum ar trebui să nu participăm.Să spună clar ce vor,nu cu subînțelesuri.
 • +9 (9 voturi)    
  evident (Luni, 1 octombrie 2018, 9:47)

  ewqdsa [utilizator]

  Daca se casatoreste vreunul cu vreun mistret? Mai face si pesta porcina africana.
 • +10 (10 voturi)    
  in care tara, stimabile, (Luni, 1 octombrie 2018, 9:48)

  ostrogotul [utilizator]

  este permisa casatoria dintre om si animal?
 • +9 (9 voturi)    
  minciuni si deviatii de la esential. (Luni, 1 octombrie 2018, 10:04)

  clint [utilizator]

  Atat timp cat oamenii nu mai inteleg "despre ce se vorbeste in propozitie", adica sunt peste 50% analfabeti functionali, atunci asta e, suntem ocupati cu familia traditionala un subiect care ne dezbina de fapt si a carei dezbatere nu ne duce nicaieri, nu va duce la disparitia gay-lor si nici pe aia ultratraditionalisti nu ii va invata ce e pasta de dinti.
  In schimb, tot prospera clasa asta de parveniti fara scrupule. Cum putem sa spargem cercul vicios ? Nicicum. Cei care au inteles ca pe aici nu se poate mai mult, au plecat in alte tari unde bunul simt inca exista chiar si la varf, si se vede in deciziile conducatorilor care inca mai functioneaza: strazi, autobuze care vin la timp, samd, dar si in felul in care cei multi aleg sa se comporte cu ceilalti.
  La noi, oricat de imbecil vei fi ca lider, cat timp vei gasi perdele de fum pentru intarata prostimea inraita deja, iti vei putea masca prostia si incompetenta si poti trece, de ce nu, drept un lider care apara interesele celor multi, mai ales daca le arunci niste resturi de mamaliga peste gard.
 • +5 (5 voturi)    
  Romania se prabuseste sub Dragnea (Luni, 1 octombrie 2018, 11:12)

  kent8 [utilizator]

  BOR tace si merge pe burta. Si-a primit tainul cu catedrala si acum le canta in struna infractorilor PSD/ALDE. O rusine nationala.
 • +7 (7 voturi)    
  Traian Băsescu [..] nu și-a denigrat niciodată țara :D (Luni, 1 octombrie 2018, 11:14)

  Kwisatz Haderach [utilizator]

  Nu pot să nu remarc limbile calde pe care și le aplică reciproc Livache și Trăienel, 2 feseniști primordiali care cică sunt adversari în public dar în culise se sprijină reciproc
 • +5 (5 voturi)    
  minciuni (Luni, 1 octombrie 2018, 11:49)

  Ilidia [utilizator]

  A insirat atatea minciuni ca e greu sa la mai numeri....
 • +4 (4 voturi)    
  Presedintele ce ? (Luni, 1 octombrie 2018, 11:56)

  ruskimushki [utilizator]

  Al cui presedinte e asta ?
 • 0 (0 voturi)    
  Nu ma intereseaza Dragnea (Marţi, 2 octombrie 2018, 17:53)

  JustMe. [utilizator]

  Dragnea trece, constitutia ramane. "Toate partidele, aceeasi mizerie". Voi onora un referendum organizat democratic si dupa procedurile legale.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by