Adrian Țuțuianu, care a fost exclus luni din partid, a spus că înregistrările apărute în spațiul public au fost coordonate de către Codrin Ștefănescu, iar lângă el au fost fostul deputat Radu Popa și fostul președinte al Consiliului Județean, Oprea de la Dâmbovița. De asemenea, acesta a mai spus laDigi24că Liviu Dragnea a vrut să ”spargă grupul contestatarilor”, iar persoana sa și Marian Neacșu au fost ”doriți ca trofeu” și că totul este o execuție ritualică, urmând ca și alții să fie excluși din partid.

Adrian TutuianuFoto: Captura Digi 24

”Știam că asta s-a decis, nu am avut nicio îndoială că nu se va întâmpla astăzi cum s-a întâmplat. Oamenii nu au puterea să judece cu propria minte. Este decizia lui Liviu Dragnea, care a vrut să spargă grupul contestatarilor. Probabil că dintre toți, eu și Marian Neacșu am fost cei mai doriți ca trofeu”, subliniind că funcția de secretar general era foarte dorită de Codrin Ștefănescu.

”Înregistrările au fost făcute sub coordonarea lui Codrin Ștefănescu, lângă el fostul deputat Radu Popa, un personaj toxic, și fostul președinte al Consiliului Județean, Oprea”, a spus Țuțuianu la Digi24. Acesta a adăugat că înregistrările nu au fost făcute cu telefonul.