Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ”se simte bine să fie prizonier, să aibă Liviu Dragnea lăcățelul de la ușa celulei în care este prizonier”, social-democrații putând ”în orice moment” să ceară revocarea sa din funcție, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Acolo (la Senat - n.r.) Tăriceanu e prizonier. Oricum era prizonier, pentru că Tăriceanu fost propus președinte al Senatului nu de grupul ALDE, ci de grupul PSD. În conformitate cu Regulamentul Senatului și al Camerei Deputaților, grupul care l-a propus pe președinte este grupul care poate să ceară revocarea”, a declarat Ludovic Orban la B1Tv.

El a mai spus că senatorii social-democrați pot cere ”în orice moment” revocarea lui Călin Popescu Tăriceanu de la conducerea Senatului.

”Acum, cum a apărut și cererea de urmărire penală, practic Tăriceanu este și mai mult prizonierul PSD. Eu zic că-i place să fie cu Dragnea în aceeași încăpere - nu vreau să zic celulă, dar... Se simte bine să fie prizonier, să aibă Dragnea lăcățelul de la ușa celulei în care este prizonier Tăriceanu”, a adăugat președintele PNL.