Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a declarat luni seară, la Antena 3, că nu înțelege cum a ajuns Dacian Cioloș să conducă guvernul fiind ”un om care nu are nici cea mai mică practică de guvernanță”. Deputatul spune despre guvernul Cioloș că ”a fost un dezastru pentru țară” și vorbește despre forțe oculte străine care ar sta în spatele fostului premier aducând drept argument ”multele aprecieri pe care le are Cioloș pe Facebook la o poză cu niște ciorapi”.

Ben-Oni ArdeleanFoto: cdep.ro

”Eu nu mă prea pricep la treaba asta, la social media, dar mi-a arătat cineva o poză pusă de Cioloș cu niște ciorapi și care a primit sute de mii de like-uri. Dacă cineva crede că o astfel de imagine poate fi promovată natural, atunci nu se pricepe sau nu știe cu ce se mănâncă...”, spune Ben-Oni.

"Este strigător la cer și este un semnal de alarmă pentru noi toți, pentru că doar prin simplul fapt că, da, putem să facem niște legături, niște legături - Cioloș cu Vulpea, Cioloș cu soră-sa, , toate serviciile în care aceși indivizi au fost implicați și iată că se implică și acum în politică într-un mod nepermis, din punctul meu de vedere, într-o democrație.”, a declarat deputatul la Antena 3.

Soroș a fost adus și el în discuție, iar Ben-Oni Ardelean cere ”serviciilor” să acționeze ”împotriva acestor forțe”: "Are suport din exterior masiv, din punctul meu de vedere - nepermis. Cred că ceea ce fac congresmanii republicani încercând să găsească conexiunile lui Soros în toate țările din flancul estic și Europa de Est ar fi interesant dacă l-ar face și SRI să verifice aceste finanțări".