Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a spus, miercuri seara, la TBR 1că le va cere angajaților din minister să prezinte motivele pentru care se opun anumitor proiecte și să ofere soluții, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Am avut discuții cu funcționarii din minister și le-am spus cum vom lucra noi. Modul de lucru va fi simplu: dacă îmi spui că «Nu», îmi explici de ce «Nu». Dacă îmi spui că este altă soluție, vino cu soluția să implementezi ce am de implementat. Nu există «Nu se poate». Îmi dă notă scrisă ce nu se poate”, a afirmat Răzvan Cuc, miercuri seara, într-o emisiune la TVR 1.

Ministerul Transporturilor are 600 de funcționari publici, fără companii. „Îi evaluăm și, dacă nu sunt buni, îi dăm afară. Îmi asum să îi dau afară, chit că mă dă în judecată. Dacă îmi blochează vreunul vreun proiect de infrastructură, cu riscul de a mă da în judecată, îl dau afară”, a anunțat Cuc.

În plus, ministrul Transporturilor a susținut că sindicaliștii de la Metrorex protestează pentru că vor spațiile pentru publicitate, nu pentru că trenurile de metrou au probleme.

„Nu vreau să discut de pe un picior de șantaj și de presiune. Nu spun că m-au șantajat. Trebuie să ne punem la masă, trebuie să discutăm, au cerut majorări salariale în fiecare an. Trebuie să avem niște discuții constructive, nu doar pe bază de ambiție”, a completat Cuc.