Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la un post TV, că ”există nemulțumiri serioase în partid” în legătură cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, sugerând că nu a comunicat eficient cu oficialii Comisiei Europene în privința modificărilor legilor Justiției, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Există nemulțumiri serioase în legătură cu dl. ministru Toader, mai mult sau mai puțin îndreptățite, dar eu zic să așteptăm să treacă și zilele următoare, pentru că s-a format un grup de lucru pe o discuție pe care a avut-o dna Dăncilă cu dl Timmermans pentru a duce la capăt discuțiile despre codurile penale și alte ordonanțe pe care intenționează să le mai dea guvernul pentru ca oamenii de acolo să fie informați corect.

El a mai spus că Victor Negrescu, consilier al premierului, coordonează, face parte din acest grup de lucru, a fost și este implicat și această acțiune de comunicare cu oficialii europeni.

”Ceea ce cred eu este că acei oameni, pe care și noi ne-am supărat de destule ori, nu au primit de la noi informațiile pe care trebuia să le trimitem. Aici este vina noastră, a guvernului. Nu vreau să dau nume acum, pentru că dacă ar fi primit în timp real și constant informații, explicații, anunțuri, intenții, nu cred că situația ar fi ajuns în acest stadiu în care este”, a adăugat liderul PSD.

El a mai spus că nu poate vorbi despre remanierea lui Tudorel Toader, fiind ziua acestuia.