Contre dure vineri seară în platoul Antenei 3 între Mugur Ciuvică și deputatul USR Stelian Ion, în urma unei dispute privind "evaluarea" ministrului Justiției, Tudorel Toader.

contre antena 3Foto: Captura YouTube

Spiritele s-au încins după ce Stelian Ion i-a adus aminte analistului Mugur Ciuvică de faptul că înainte de 2004 acesta era un adversar al lui Dan Voiculescu.

Deși moderatorul emisiunii, Răzvan Dumitrescu, a intervenit la propriu între cei doi, replicile acide au continuat.

"Sunteți și securiști, și neo-marxiști. Iar dvs sunteți și securist, și cam prostuț așa" a fost comentariul lui Mugur Ciuvica la adresa interlocutorului său.

"Agresivitatea denotă de fiecare dată foarte puțină inteligență", a replicat Stelian Ion.

Reacțiile din partea colegilor de partid ai deputatului Stelian Ion nu au întârziat să apară. "Stelian Ion ne-a dat azi un exemplu de antidot împotriva marlăniei și imposturii: profesionalismul" a scris Vlad Gheorghe, candidat USR la europarlamentare, pe pagina sa de Facebook.

Această nouă dispută dură vine la o zi după un alt scandal, de data aceasta în timpul emisiunii Sinteza Zilei, când Mihai Gâdea l-a dat afară din platou pe purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

În acest caz, Dorina Rusu, membru al CNA, a anunţat că s-a autosesizat.

„Ca membru CNA, consider că este foarte grav că un moderator (în acelaşi timp director de televiziune) îşi permite să aibă o asemenea atitudine faţă de un invitat care are o părere diferită de a sa şi de a postului de televiziune pe care îl conduce. O asemenea atitudine, din partea unui post cu mare audienţă cum este Antena 3, contribuie la perpetuarea unui climat de ură şi dezbinare în societatea românească“, a transmis Dorina Rusu, conform Adevărul.