​Elena Udrea susține că, din cauza dosarului privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea duce o luptă împotriva „statului paralel” care încearcă să-l elimine din campania electorală, menționând că de astfel de infracțiuni s-ar face vinovați mulți angajați plătiți de stat care lucrează, de fapt, pentru partide.

Elena Udrea (foto arhiva)Foto: Agerpres

„Liviu Dragnea are acel dosar, despre care nu știu ce să spun, pentru că nu cunosc detalii. Însă dacă DNA dacă s-ar uita la toți președinții de Consilii Județene, la toți primarii care aparțin de un partid politic, vor vedea că au angajați oameni de la partid, care nu vin la serviciu și sunt plătiți din bugetul instituțiilor publice. Dacă Dragnea a făcut asta și sunt probe, atunci este vinovat. Dar la fel de vinovați sunt toți în situația dânsului și sunt foarte mulți”, a declarat Elena Udrea la România TV, relatează Mediafax.

Potrivit fostului ministru, Dragnea ar duce o luptă împotriva statului paralel din cauza dosarului de la Înalta Curte de Casație și Justiție: „Domnul Dragnea, cu acest dosar în prag de campanie, este evident că duce o luptă în care încearcă să se apere împotriva statului paralel care încearcă să-l înfunde și să-l scoată din campania electorală”.

Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit ca următorul termen în dosarul DGASPC Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare, să aibă loc în data de 20 mai.