Președintele PSD Liviu Dragnea, un susținător al produselor românești, a declarat joi seară, la Antena 3, că de Paște va petrece în familie și va avea pe masă doar produse românești și bulion făcut acasă.

HotNews.roFoto: Hotnews

"De sărbători stau cu familia. Am reușit în prima zi, a doua zi de Paște, să avem pe masă numai produse românești. Am roșii și bulion făcut acasă. Vreau să le urez românilor un Paște foarte fericit, să se bucure cât pot de familie și prieteni", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele PSD a criticat recent, la Snagov, politica dusă de marile lanţuri de magazine alimentare, care importă legume şi fructe, dar nu acceptă marfa românească mai ieftină.

"Câte produse alimentare mai pleacă din Ilfov în Bucureşti. De ce producătorii români nu au dreptul ca produsele lor se se găsească în galantare? Noi de ce nu avem dreptul să mâncăm produse româneşti? Nu avem dreptul, nu? În schimb avem dreptul şi obligaţia să mâncăm mere, pere, prine, roşii pline de otravă. Să o spunem deschis, e otravă", spunea atunci Dragnea.