Gabriela Firea, care în ultimele luni a suferit mai multe intervenții chirurgicale ce au culminat cu descoperirea, în colon, a unei bucăți de sârmă de aproximativ 4 cm lungime, a prezentat marți seara, la România TV, imagini cu ce au găsit medicii în timpul operațiilor. Primarul General al Capitalei a susținut că a decis să facă publice astfel de imagini pentru că a fost acuzată că a „inventat” povestea.

Firea si sarma din colonFoto: Captura Romaniatv.net

„Ar fi culmea să arăt operația, lucruri atât de intime, dar probabil vom ajunge și acolo. Cine vrea poate să ceară, în baza liberului acces la informații, de la spital amănunte. Nu am inventat nimic. Un jurnalist a spus că nu m-am operat. Prezint fotografiile, ca să nu mai zică nimeni nimic. Nu aș fi recurs la așa ceva dacă nu se spunea că am inventat și că soțul meu a mințit. Nu îmi dau seama cum am putut să înghit așa ceva”, a spus Gabriela Firea la RTV.

Ea a adăugat că urmează o nouă operație, la sfârșitul lui iunie, și a inistat că nu este un bolnav închipuit.

„Nu știu cum am putut să ajung într-o astfel de situație ca în intestinul gros să existe o astfel de sârmă. Am spus că închidem definitiv subiectul în această seară, aducând proba, despre sârma de care s-a vorbit. Nu îmi dau seama cum am putut să înghit așa ceva. Aceasta a fost situația. Nu doresc nimănui să treacă prin astfel de probleme medicale, care nu puteau fi explicate. Am încercat să trec peste acele stări de sănătate greu de suportat și a fost nevoie de o operație complexă și destul de dificilă pe care am realizat-o la Spitalul Cantacuzino din București, și mulțumesc încă o dată echipei de medici chirurgi conduse de dr.Mihai Brezean și de întreaga echipă medicală. La sfârșitul lunii iunie voi avea intervenția chirurgicală finală de sudare a colonului, iar din acest moment sperăm să fie doar o amintire urâtă din trecut”, a mai spus Firea, potrivit romaniatv.net.

Citește și:

Florentin Pandele susține că Gabrielei Firea i-a fost găsită în colon "o sârmă de vreo 3 centimetri" și că ea a refuzat să se trateze în străinătate

Firea, despre sârma găsită în colonul său: Nu știu dacă a fost o întâmplare sau o mână criminală