Dan Barna a declarat joi seară, la Realitatea TV, că indiferent cine va fi candidatul USR-PLUS la prezidențiale, acesta va avea șanse foarte mari să intre în turul doi. Liderul USR a precizat că și-ar dori să vadă un tur doi între Klaus Iohannis și candidatul Alianței.

Dan BarnaFoto: Agerpres

„Alianța USR-PLUS va avea un candidat la alegerile prezidențiale, cu siguranță. Eu vreau să văd un tur doi între președintele Iohannis și candidatul Alianței USR-PLUS. Atunci va fi cu adevărat interesant și consistent pentru România. În momentul de față, cine este candidatul PSD? Eu cred și sunt convins că, indiferent cine va fi candidatul USR-PLUS, avem șanse foarte mari să intrăm în turul doi”, a afirmat Dan Barna, joi seară, la Realitatea TV.

Alianța USR-PLUS poartă negocieri în vederea alegerii unui candidat la prezidențiale, care ar putea fi Dan Barna sau Dacian Cioloș, liderii formațiunilor.

Referitor la subiect, Dan Barna a afirmat, la Marius Tucă Show, că cele două partide vor merge, cel mai probabil, cu un tandem prezidențiabil- premier.