Ludovic Orban a declarat că Viorica Dăncilă este 100% produsul lui Liviu Dragnea, unul de slabă calitate, fiind „aproape un rebut”. Preşedintele PNL a precizat că PSD încearcă acum să cosmetize partidul, printr-o „operaţiune perfidă”, însă nu va reuşi, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Doamna Dăncilă este un produs 100% al lui Liviu Dragnea şi al tipului de politică practicat de Liviu Dragnea în Teleorman. Oricât ar încerca să se dezică de Liviu Dragnea, oricât ar încerca să arate că este altfel decât Liviu Dragnea, Vasilica Viorica Dăncilă nu este altceva decât un produs al lui Liviu Dragnea. Cu toate metehnele, cu toate slăbiciunile şi, din păcate, un produs de slabă calitate. Aproape un rebut. E chiar, din punctul meu de vedere imoral modul în care Dăncilă şi echipa lui Dăncilă, că şi Orlando e tot produsul lui Dragnea”, a afirmat Ludovic Orban, luni seară, la postul de televiziune B1 TV.

Acesta a vorbit şi despre Eugen Teodorovici care încearcă să pară altceva decât este, reamintind că totuşi ministrul Finanţelor şi-a pus semnătura pe OUG 114 şi asculta de comenzile lui Darius Vâlcov şi Liviu Dragnea.

„Să ne aducem aminte că Orlando executa la foc automat comenzile lui Darius Vâlcov, care veneau de la Liviu Dragnea. Orlando şi-a pus semnătura pe OUG 114 care este o catastrofă legislativă şi care a reprezentat un atentat la economie, la sistemul financiar bancar, la zona energetică, la Pilonul II de pensii şi toate celelalte domenii în care s-a reglementat. Acum şi Orlando văd că este şi el european acum şi el e curat, nu are nicio legătură cu Dragnea, cu Vâlcov. Oamenii aceştia au fost puşi în funcţie de Liviu Dragnea şi au acceptat să fie puşi în funcţie de Liviu Dragnea şi au acceptat, cât Liviu Dragnea a fost la putere, toate comenzile. Să ne aducem aminte că OUG 7 privitoare la Secţia specială, acum doamna Dăncilă spune că nu poate da OUG pentru desfiinţarea Secţie speciale de investigare a magistraţilor. Dar să dea OUG 7 a dat-o fără să clipească la ordinele lui Liviu Dragnea”, a explicat Orban.