Fiica lui Gheorghe Dincă a declarat miercuri seară, la Antena 3, că nu o să-și ierte tatăl, dacă va fi găsit vinovat pentru crimele din Caracal, și a adăugat că acesta nu a fost niciodată un om violent, de aceea familia a fost șocată de acuzațiile care i se aduc, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

„E distrusă (mama sa, n.r). Legat de mama mea o să fie niște declarații. (...) Eu nu scuz, dacă e adevărat ceea ce a făcut nu o să-l iert. Nu am cuvinte să mă exprim dacă e fapta, să fim înțeleși. Mama mea nu are nicio legătură. Nu a lucrat niciodată - nici tatăl - în Bari sau pe lângă Bari sau în zona de sud. Nu există așa ceva. Mama mea a lucrat până în ultima zi - acte au fost depuse la autorități - a lucrat cu carte de muncă într-un restaurant. Nu în zona Bari”, a declarat fiica lui Gheorghe Dincă, la Antena3.

Daniela Dincă a mai spus că tatăl său nu i-a lovit niciodată.

„Nu a fost niciodată violent, să ne bată sau să-i rupă mamei o mână sau să înnegrească un ochi. (...) Niciunul nu e implicat în niciun trafic. Și se poate verifica. (...) Eu știu că lucra într-un service, nu lipsea niciodată, mai mult de ora 10-11 nu stiu să fi plecat. (...) În ziua de azi nu mai bagi mâna în foc pentru nimeni. Din punctul meu de vedere și al familiei, am fost foarte șocați să aflăm această faptă. Se pare că până în momentul de față sunt indicii că ar fi făcut. Nu vreau să mă gândesc ce simt părinții ăia, pentru că oricum sunt mai distruși decât noi, sunt două dureri diferite, a lor mai mare decât a noastră”, a mai spus aceasta.

Fiica principalului suspect al crimelor din Caracal spune că vrea să fie încheiată ancheta ca să-și poată privi tatăl: „Aș vrea să-l privesc în ochi să-l întreb să văd dacă a făcut și dacă s-a gândut o clipă la acei copii și la copiii lui”.