​Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, luni seară, la Digi 24, că nu vede un alt candidat mai bun la primăria Capitalei ca Nicușor Dan și le cere tuturor fortțelor politice de dreapta să-l susțină în orice condiții.

Nicușor Dan, la HotNews LIVEFoto: Hotnews

”Te aștepți să candideze în orice condiții. Omul ăsta, de mai bine de 15 ani, și-a legat viața lui de București și nu-i poate cere nimeni să stea acasă. Vlad Voiculescu, exponentul unei structuri [....] mai bine să se ocupe de medicamente. Rareș Bogdan - dacă o să vrea să candideze- o să-i propun să-și reia activitatea de jurnalist. Trebuie coalizată dreapta pentru a avea certitudinea unei victorii, fiindcă Firea stă foarte bine în sondaje”, a declarat Băsescu.

Rareș Bogdan: Eu nu voi candida la Primăria Capitalei. Nicușor Dan trebuie să intre în PNL, altfel mă voi opune susținerii unui independent

Liberalul Rareș Bogdan a declarat luni seară, la România TV, că nu va candida la primăria Capitalei, dar îi cere lui Nicușor Dan să se înscrie în PNL deoarece, în caz contrar, se va opune susținerii candidaturii unui independent.

”Eu nu voi candida, dar în schimb voi fi implicat în campanie. La București, Nicușor Dan trebuie să intre în PNL. Altfel, mă voi opune susținerii unui independent. Îmi doresc un candidat care s-o bată sută la sută, din primul tur, pe Gabriela Firea. Dacă toate partidele care susțin acum Guvernul se vor pune la masă și vor negocia, iar în urma sondajelor, vom găsi un candidat unic, atunci vom vedea, dar e o decizie politică", a declarat Rareș Bogdan, citeaza b1.ro.