Marcel Ciolacu a afirmat duminica seara, la Antena 3, că ar fi o greșeală ca Raed Arafat să fie propus premier, variantă avansată de Victor Ponta. Liderul interimar al PSD a adăugat că Arafat are expertiză în alte domenii și e bine să se ocupe în continuare de ele, potrivit Mediafax.

Raed ArafatFoto: AGERPRES

„Victor (Ponta - n.r.) a propus ca domnul Arafat să preia funcția de premier. Părerea mea e că ar fi greșeală. Părerea mea e că trebuie să se ocupe pe ce are expertiză”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la Antena 3.

El a precizat că PSD nu va mai face nicio propunere pentru funcția de prim-ministru.

„În acest moment noi nu mai face nicio propunere de premier. Suntem deschiși la orice fel de discuție pentru a intra în agenda românilor, nu în agenda politică. Suntem de prea mult timp în crize. Suntem de prea mult timp în care toate lumea a vrut să păcălească sau să ocolească legea, să găsească crăpăturile legii. O groază de decizii ale Comisiei de la Veneția care au fost încălcate. Eu aș dori să avem o Românie normală și aș dori să intrăm în litera Constituției. Dacă intrăm într-o criză de amploare, la acest pericol, nu cred că este calea corectă”, a conchis Ciolacu.

Liderul interimar al social-democraților a mai spus că nu este bine să stăm, până în luna noiembrie, cu un guvern interimar.