Kelemen, despre cazul Ditrău: Despre orice discutăm, tot la educație ajungem
„Nu trebuie toată comunitatea stigmatizată, pentru că nu e nicio vină colectivă. A fost un conflict de muncă de la care lucrurile au plecat spre această involuție, dar în acest moment lucrurile s-au calmat.
Pe de altă parte, în continuare vom avea nevoie de forță de muncă, pentru că nu avem, forță de muncă și trebuie să aducem de undeva, cu acte în regulă, în mod legal, ceea ce se și întâmplă în România, în toate zonele și aproape în toate sectoarele economice, de la turism, la construcții. Nu vom scăpa de acest lucru și de aceea trebuie să avem răbdare, trebuie să știm să explicăm de ce se întâmplă acest lucru și să nu acceptăm acte de intoleranță”, a mai spus Kelemen.
Întrebat dacă nu este vorba mai degrabă despre lipsa educației, Kelemen Hunor a spus că orice discuție duce către educație, însă problema la Ditrău a fost a celor cu vârste cuprinse între 50 i 60n de ani. „Putem discuta de educație. Sunt de 50 – 60 de ani (oamenii – n.r.) și probabil că ei sunt cei care în această perioadă au pierdut cel mai mult, nu mai pot fi educați la școală. Ce facem cu generațiile care cresc în prezent.
Despre orice discutăm, tot la educație ajungem. ȘI la Mediu, și la spitale, și la infrastructură, tot la educație ajungem”, a spus președintele UDMR. Cazul brutăriei din Ditrău a ajuns în atenţia publicului în prima jumătate a lunii februarie, după ce localnicii s-au revoltat împotriva a doi angajaţi srilankezi. Peste 300 de persoane au participat la Căminul Cultural din Ditrău la o adunare populară unde s-a discutat situaţia angajării celor doi cetăţeni din Sri Lanka la brutăria din comună, oamenii insistând că nu vor emigranţi în satul lor.
- +1 (3 voturi)da hunule (Marţi, 3 martie 2020, 22:45) DiDiRo [utilizator]dar doar daca te referi la educatia din primii sapte ani, cea primita acasa. Ca acolo in casele voastre unguresti vi s-or format viziunile astea straine mileniului in care traim noi. Ai face mai bine sa taci o perioada de timp.raspunde trimite
- +2 (2 voturi)Educație. (Miercuri, 4 martie 2020, 8:11) asavreau [utilizator]Cunoașterea limbii țării în care locuiești ține de educație.UDMR încurajează maghiarii din România să fie proști.raspunde trimite
- -2 (2 voturi)s-a întâmplat în Vâlcea,s-a întâmplat și la Cluj (Miercuri, 4 martie 2020, 9:11) Cactus Jack [utilizator]...eheiii Hunor, acolo nu traiesc secui, mediile doar nu vor scrie negativ despre oltenasi, doar "sunt ai nostri." In schimb Hunor nu sunt de acord cu tine, unora le plac viniturile, altora mai putin. Secuii au ramas intre ei peste 1000 ani, ca asa doresc si se simt bine. Ca e bine si corect se poate discuta, dar nu e cazul sa-i criticam.raspunde trimite

Când marketingul ne păcălește să cădem în capcana consumului irațional/ Sunt diamantele valoroase sau nu?
Medicii de familie admit că unii dintre ei au refuzat să își programeze pacienții la vaccinarea împotriva COVID-19 și recomandă "utilizarea celorlalte 6 modalități de programare"
VIDEO Autostrada A1 Sibiu - Pitești: Cum arată acum lucrările avansate de pe prima secțiune
VIDEO. A lăsat jobul din City-ul londonez pentru a cumpăra o clădire monumentală părăsită de pe o insulă grecească, pe care a transformat-o în hotel de lux
VIDEO REPORTAJ Libearty Sanctuary, cel mai mare sanctuar de urși bruni din Europa/ Care este populația reală de urși? Cât de mare ar trebui să fie ea?